Solido Wonen
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Elektrische vouwgordijnen en gordijnen

Elektrische vouwgordijnen en gordijnen:

Elektrische raamdecoratie is helemaal van deze tijd. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd en voorzien van domotica of stroompunten voor elektrische raamdecoratie. Ook door de opkomst van de mobiele telefoon wordt het nu gemakkelijk om met uw smartphone de elektrische vouwgordijnen en gordijnen te bedienen. Het is mogelijk om de raamdecoratie op 230V aan te sluiten maar er zijn ook steeds meer producten leverbaar die van een batterij worden voorzien. Zo is het ook mogelijk om elektrische raamdecoratie toe te passen op plaatsen waar geen stroompunt is voorzien.

U kunt er voor kiezen om de elektrische vouwgordijnen en gordijnen met een afstandsbediening aan te sturen, zo kunt u ieder product individueel maar ook als groep tegelijk aansturen. Handig is om ook een tijdklok aan te sluiten zodat u raamdecoratie op vaste tijden open en dicht gaat, ideaal als u op vakantie bent. Daarnaast zijn er verschillende opties, zoals een Tahomabox, waarmee u de elektrische raamdecoratie met uw smartphone kunt bedienen. Zo kunt u ook als u niet thuis bent de gordijnen elektrische openen en sluiten.

BlindDesign is specialist in elektrische vouwgordijnen en gordijnen. Met een eigen stoffencollectie en eigen atelier zijn zij n staat om de hoogste kwaliteit te bieden tegen vriendelijke prijzen. De stoffencollectie bevat diverse stoffen zoals transparante, inbetween en dichte stoffen. Ook is het mogelijk om de gordijnen en vouwgordijnen te voorzien van een voering wat weer ideaal is voor slaapkamers. Heerlijk vanuit uw bed de gordijnen openen en rustig wakker worden. Naast de elektrische vouwgordijnen en gordijnen biedt BlindDesign voor iedere raampartij wel een oplossing. Zij hebben van alle soorten elektrische raamdecoratie wel een passende oplossing voor uw situatie. Geen raam is te groot of te klein.

Kijk eens op de website van BlindDesign en zie welke opdrachten zij al hebben voltooid.

https://blinddesign.nl