Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Het verschil tussen een reguliere verzenddoos en een autolock verzenddoos

Verzend je regelmatig pakketten via de post? Dan weet je waarschijnlijk wel dat het aanbod aan verschillende verzenddozen enorm is. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar ook uit allerlei formaten. Tegenwoordig is er een andere populaire optie, namelijk de autolock verzenddoos. Ben je benieuwd wat dit inhoudt en wat het verschil is met een reguliere verzenddoos? Lees dan verder en kom erachter!

Een reguliere verzenddoos

Een reguliere verzenddoos is een doos die je uit kan vouwen en vervolgens dicht moet tapen aan de onder- en bovenkant. Als je een groot pakket wil verzenden is het belangrijk dat je gebruik maakt van stevig tape, anders is de kans groot dat de inhoud door de bodem van de doos zakt. 

Autolock verzenddoos

Een autolock verzenddoos is een doos die gemakkelijker op te zetten is dan een reguliere doos. Je vouwt deze doos uit elkaar en drukt de boven vast. De bodem klikt dan automatisch dicht en zit daardoor gelijk stevig vast. Hierbij hoef je geen gebruik te maken van tape op de onderkant van de doos. Het voordeel is dat het tijdbesparend werkt. Hierdoor heb je minder personeel nodig om alle dozen in elkaar te vouwen en dicht te tapen. Ook bespaar je op de kosten van tape. Een ander voordeel is de anti-diefstalbodem. De doos is voorzien van een dubbele bodem, waardoor niemand met zijn hand in de doos kan. Hierdoor kan niemand de inhoud van het pakket eruit halen met zijn of haar handen. 

Ontdek de mogelijkheden 

Nu je weet wat het verschil is tussen een reguliere verzenddoos en een autolock verzenddoos, is het aan jou om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar de verschillende afmetingen die verkrijgbaar zijn? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het ruime aanbod aan verzenddozen.

https://www.rotimshop.nl/