Solido Wonen
Image default
Lampen en verlichting

Maak een statement met een neon logo voor je bedrijf

Of je nu net begint of al jaren zaken doet, een neon logo kan een indrukwekkend statement maken over je merk. Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, overal duiken neonborden op en het is geen wonder waarom. Ze zien er niet alleen geweldig uit en trekken de aandacht, maar zijn ook een betaalbare manier om reclame te maken voor je bedrijf. Laten we eens onderzoeken hoe je een neonlogo voor je bedrijf kunt bestellen.

Kies je signbedrijf verstandig

De eerste stap is het vinden van het juiste signagebedrijf om mee samen te werken. Je wilt er zeker van zijn dat ze ervaring hebben met het werken met neonlogo’s, want er zijn enkele speciale overwegingen als het gaat om dit type bord. Zoek naar bedrijven die aangepaste ontwerpen en fabricage aanbieden, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt zonder verrassingen. Vraag rond voor aanbevelingen van andere bedrijfseigenaren en lees online reviews voordat je je aan een bepaald bedrijf verbindt.

 

Je Neon Logobord bestellen

Als je eenmaal een gerenommeerd signbedrijf hebt gevonden, is het tijd om je logobord te bestellen. Het proces begint meestal met het leveren van het artwork voor je logo en het bespreken van de grootte, vorm, kleuren, lettertypen, enz. van het bord zelf. Je moet ook beslissen waar op je gebouw of etalage je het bord wilt plaatsen en of er speciale bevestigingsmiddelen of accessoires (zoals verlichting) nodig zijn. Als al deze details geregeld zijn, kun je je bestelling plaatsen en wachten tot het aankomt!

 

Overwegingen bij de installatie

Voordat de installatie begint, moet je ervoor zorgen dat alle noodzakelijke stroomvoorzieningen aanwezig zijn (b.v. bedrading) en dat alle benodigde verordeningen of vergunningen zijn verkregen, indien vereist door plaatselijke wetten/voorschriften. In sommige gevallen kan de installatie extra hardware vereisen, zoals beugels of montageplaten, afhankelijk van waar op je gebouw/etalage het bord wordt bevestigd. Hoewel de meeste signbedrijven zelf de installatie verzorgen, kunnen sommige bedrijven eisen dat dit door een onafhankelijke aannemer wordt gedaan, wat extra kosten aan je projectbudget kan toevoegen.


Een neon logo is een geweldige manier om een statement te maken over je bedrijf en er tegelijkertijd voor te zorgen dat iedereen weet wie je bent en wat je aanbiedt, zonder de bank te breken! Maar als je er een voor jezelf bestelt, zorg er dan voor dat je van tevoren wat tijd neemt om potentiële signbedrijven te onderzoeken, zodat je precies weet met wie je van begin tot eind in zee gaat, en vergeet niet eventuele bijkomende kosten zoals installatiekosten of vereiste vergunningen/codes! Met deze tips in gedachten kun je vandaag nog beginnen rond te shoppen; snel genoeg heb je een prachtig nieuw neonlogo dat trots aan de buitenkant van je winkelpui prijkt!