Solido Wonen
Image default
Lampen en verlichting

Licht voor de visagist

Wanneer je besluit om een carrière te wijden aan de visagie, kun je maar beter ook een beetje voorbereid zijn op alles wat erbij komt kijken. Iedere professionele visagist zal je dan ook vertellen dat licht werkelijk waar alles is wanneer het aan komt op kwalitatief goede make up. Licht kan het namelijk maken of breken. een flash tattoo zal bijvoorbeeld veel beter uitkomen onder een zo natuurgetrouwe verlichting. Om je hier goed op voor te bereiden kun je het beste tijdens het aanbrengen van de make up alvast zoveel mogelijk verschillende soorten licht proberen. Je kent uiteraard de foto’s wel van opmaak ruimtes, waar sterren worden klaar gestoomd om voor de camera te verschijnen. Je ziet daar geen kaarslicht maar dikke gloeilampen die in de gezichten branden en hopelijk zo alle oneffenheden prijs geven. Maar wist je dat je met een led strip eenzelfde effect kunt bereiken en zelfs meer?

 

Meer mogelijk

Led strips kun je namelijk met hetzelfde gemak rondom de spiegels bevestigen. Er zijn zelfs al spiegels verkrijgbaar waar de led strips in de randen zijn verwerkt. Hierdoor wordt er een compleet licht op je gezicht geworpen, die alle oneffenheden direct laten zien. Zo weet je precies wat waar nog bij gewerkt moet worden. Het kan je heel wat werk besparen als je zoveel mogelijk al op voorhand kunt weg werken. Daarnaast bieden led strips nog meer voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat led strips in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, en sommige strips zelfs van kleur kunnen veranderen? Dit geeft je nog meer vrijheden en mogelijkheden tijdens de visagie.

 

Onmisbaar

Licht is onmisbaar voor heel veel vakken, en mag ten nimmer worden onderschat. Zeker wanneer je een carrière wijdt aan de show business en je bezig houdt met hoe mensen zichzelf presenteren voor de camera of voor een publiek. Wees daarom ook niet bang om te investeren in de juiste vormen van licht, zoals led strips. Maak het jezelf niet te moeilijk.

http://www.dutch-pyro.com/