Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Maatvoering van een perceel

Een kadaster gemeente is erg handig als je graag meer wilt weten over de gemeente waarin je woont of gaat wonen. Zijn er bijvoorbeeld veel leeftijdsgenoten of hoe is de verdeeldheid in huur- en koopwoningen? Daarnaast kan er vaak wat onduidelijkheid ontstaan over de grootte van een perceel. Op KadastraleKaart.com vind je actuele informatie wat een hoop duidelijkheid geeft.  

Download de informatie die jij nodig hebt 

Zodra je op de website komt, kun je een gemeente invoeren. Stel je neemt gemeente Dantumadiel, dan is hier op een overzichtelijke manier informatie over te vinden. Je kunt tegen een kleine betaling verschillende rapporten downloaden die de informatie verschaft over de gemeente waarin jij geïnteresseerd bent. Met deze informatie kun je bijvoorbeeld zien hoe een bepaalde buurt of wijk in elkaar zit. Hierbij kun je dan afwegen of deze buurt goed aansluit bij jouw wensen. Natuurlijk is de algemene informatie zoals het aantal woningen en het aantal inwoners ook in kaart gebracht. Het is aan te raden om een abonnement af te sluiten zodra je vaak gebruik maakt van de website. Hierdoor ben je goedkoper uit. 

Uitgebreide informatie 

Wat de website zo fijn maakt, is de gedetailleerde informatie over een gemeente. Met deze gedetailleerde informatie kun je denken aan de migratieachtergrond, de meeste samenstellingen van een huishouden en het aantal leegstaande of bewoonde woningen. Zelfs voor informatie over bedrijfsvestigingen of een bepaalde hypotheek kun je terecht op KadasterKaart.com. Erg uitgebreid dus.  

Krijg een goede indruk van een perceel 

Wanneer je meer informatie zoekt over een specifiek perceel, dan ben je bij KadasterKaart.com op het goede adres. Hier vind je namelijk uitgebreide informatie over de afmetingen, het oppervlakte, de grenzen tussen twee gebouwen en ga zo maar door. Wil je toch wat meer beeld krijgen van een bepaald perceel? Dan is het mogelijk om een streetview te zien, zodat je een goede indruk krijgt van de omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om je perceel te koop te zetten op de website. Je bereikt hiermee direct de juiste doelgroep én kunt het voor een goede prijs verkopen.