Solido Wonen
Image default
Verbouwen

Meer info over een KLIC melding

Heb jij als ondernemer te maken met een KLIC melding of meerdere KLIC meldingen? Dan is het altijd verstandig om gebruik te maken van de diensten van Mister KLIC. Elke KLIC melding wordt door Mister KLIC namelijk verzameld op een centrale locatie, een locatie die altijd via internet beschikbaar is. Om die reden kunnen medewerkers alles lezen over de KLIC melding. Ook zien ze meteen tot wanneer een bepaalde KLIC melding precies geldig is. 

 

Gebruik de melding tot op detailniveau 

Kies je voor de diensten van Mister KLIC, dan heb je simpelweg altijd de juiste KLIC op de plaats waar gegraven moet worden. Je krijgt de meldingen altijd aangeboden op een interactieve kaart. Daarmee voldoen je ook meteen aan de wettelijke eis om de melding op de locatie waar gegraven moet worden beschikbaar te mogen hebben. Heb je een KLIC melding, dan kun je op de objecten in de melding klikken. Zo kun je de melding tot op detailniveau gebruiken.  

 

Exporteer de melding op verschillende manieren 

Mocht je gebruik gaan maken van de diensten van Mister KLIC, dan kun jij de melding altijd op uiteenlopende manieren exporteren. Kies je voor een PDF-formaat, dan weet je dat je de melding prima en kwalitatief goed uit kunt printen. Kies je voor DXF’s en DWG’s, dan kun je prima gebruik maken van AutoCAD en Revit en als je besluit te kiezen voor Geopackages, dna is de KLIC melding te openen in de verschillende GIS-programma’s als bijvoorbeeld QGIS. 

 

Te gebruiken op computers, smartphones en tablets 

Natuurlijk wordt een KLIC melding altijd beschikbaar gemaakt via de webstandaarden WFS en WMS. Daardoor zijn de meldingen goed te integreren in de eigen webapplicaties. Daarnaast geldt dat ook voor de bekende GIS-programma’s als ArcGIS en QGIS. Mister KLIC werkt overigens samen met een zeer innovatieve koppeling met softwarepakketten van GeoStruct. Dankzij die koppeling kan elke KLIC melding gecombineerd worden met de netwerkdata in IMS en Geoworks. Kies je voor Mister KLIC, dan weet je bovendien zeker dat het systeem werkt op computers, tablets en ook smartphones. En zo zijn er ongetwijfeld ook voor jou voldoende redenen om te kiezen voor de diensten van Mister KLIC.