Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Ontdek hier onze Portugese vloertegels

Ontdek hier onze Portugese vloertegels

Wil je eens iets origineels in je woning? Iets authentieks? Iets met wat meer kleur wellicht? Portugese vloertegels zijn dan een heel goede optie! Haal direct de Portugese zomer in huis met deze vloertegels. Je hebt ze in allerlei soorten, maten, met diverse patronen en in verschillende kleuren. Voor elk wat wils! Kijk snel verder.

Portugese vloertegels

De Portugese vloertegel kenmerkt zich door, zoals al kort aangehaald in de inleiding, unieke kleurrijke motiefjes (zoals bloemen) die gezamenlijk een speels geheel vormen. Eigenlijk is ieder patroon uniek. Je zal altijd wel een kleuren- en patronencombinatie vinden die past bij jouw woning. De tegels zijn ook nog eens heel eenvoudig in onderhoud. Je kunt er zo met een dweil overheen.

De tegels kunnen op zowel de vloer als de wand bevestigd worden. Ook is het mogelijk om deze tegels over vloerverwarming heen te leggen. Maak je liever een terras voor buiten met onze Portugese vloertegels? Ook dat is mogelijk. De meeste tegels zijn namelijk vorstbestendig en kunnen een Nederlandse winter dus goed doorstaan. Zo creëert u op een eenvoudige manier een Mediterraanse sfeer in uw tuin.

Er zijn ook veel mensen die ervoor kiezen om Portugese vloertegels in de hal te leggen. Dit zorgt voor een warm ontvangst en maakt je direct nieuwsgierig naar de rest van de woning.

Of wat dacht u van een Portugese badkamer? Een badkamer hoeft immers niet saai en volledig wit te zijn. Probeer eens iets anders! Een mooie Portugese tegelvloer kun je heel goed combineren met een strakke wand- of vloertegel. Het geeft een badkamer direct wat meer klasse en maakt het een fijne plek om te douchen of badderen. Waan je in een Portugees badhuis!

Diverse keuzes

Portugese vloertegels zie je vaak in een klein formaat, maar wij hebben ze ook in wat grotere formaten mocht daar uw voorkeur naar uitgaan:

  • 20×20
  • 45×45
  • 60×60

Daarnaast kunt u kiezen voor een beton- of vintage look. Op de foto’s op onze website kunt u zien wat het verschil in uiterlijk is. U mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Drenthe zodat u goed de verschillen kunt zien en het materiaal kunt voelen.

Wij hebben mooie tegels in warme kleuren zoals groen, oranje en bruin, maar ook zachte kleuren zoals lichtgrijs en lichtblauw vindt u bij ons.

U zal bij ons altijd een passende tegel vinden. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

https://www.detegelboutique.nl/vloertegels/portugees