Solido Wonen
Image default
Woningen

Kadasterkaart met maten beschikbaar op KadastraleKaart.com

Nee, je hoeft niet beslist contact te zoeken met het Kadaster als je zoekt naar een Kadasterkaart met maten. Die gegevens kun je namelijk ook van KadastraleKaart.com halen. Dat doe je snel en gemakkelijk, en tegen een kleine betaling. Overigens kun je van dit platform nog heel veel meer informatie halen.  

Na betaling heb je snel de informatie over de gewenste gegevens 

Zoek je de Kadasterkaart met maten? Dan zoek je het rapport Kadastrale kaart maatvoering en die kun je gemakkelijk downloaden via KadastraleKaart.com. Na betaling van een klein bedrag heb je in no-time de gewenste informatie op je computer. En je krijgt nogal wat als je een Kadasterkaart met maten downloadt.  

Inzicht in de maten van het perceel 

Zo krijg je inzicht in de exacte maten van het perceel en leert wat de afstand is tussen geregistreerde bebouwing op het perceel en de grenzen van het perceel. Je krijgt de hoekpunten van het perceel in beeld, net als dat je de oppervlakte krijgt, net als de omtrek en de oppervlakte met en zonder bebouwing. Bij de genoemde data krijg je streetview foto’s en een omgevingskaart. Bovenop de door het Kadaster geleverde data, krijg je van de gemeente waarbinnen het perceel ligt nog bebouwing informatie aangeboden. En zo krijg je dus een compleet beeld van de maten van een bepaald perceel of van een kavel. 

Je kunt ook eigendomsinformatie en hypotheekinformatie van KadastraleKaart.com downloaden net als rapportages met luchtfoto’s.  

Ook interessant als je een perceel wilt verkopen 

Het bezoeken van KadastraleKaart.com is toch al de moeite waard. Je kunt fraai van bovenaf inzoomen op delen van ons land en uiteraard op die delen die jij wenst. Leuk om zo je woonplaats en het perceel te zoeken waarop je woont. En dat is soms nog best moeilijk. Het platform is ook al interessant als je een perceel wilt verkopen. Dit omdat je meteen bij je doelgroep adverteert. Bovendien kun je goedkoop adverteren en wordt de advertentie altijd leuk uitgelicht op het platform. Daardoor kan het niemand ontgaan dat jij een perceel of kavel te koop hebt.