Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Persoonlijke beschermingsmiddel voor iedereen

Het is belangrijk dat alle medewerkers in een veilige omgeving werken. De persoonlijke beschermingsmiddelen helpen bij het veilig maken van de werkomgeving. Vele middelen zijn wettelijk verplicht voor de organisatie. Het is afhankelijk van de branche en organisatie, om te bepalen welke persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht gebruikt moeten worden. Lees snel verder en ontdek meer over de verschillende beschermingsmiddelen voor iedereen. 

 

Veiligheidshandschoenen 

In vele sectoren kunnen de veiligheidshandschoenen worden gebruikt. Tijdens het werken in de tuin, het werken met chemicaliën of puur voor de hygiëne. In een horeca keuken is het bijvoorbeeld enorm belangrijk om op een hygiënische manier met de etenswaren om te gaan. Door middel van handschoenen kunnen maaltijden om een hygiënische manier worden bereid. De handschoenen behoren tot groothandel non food. Als stratenmaker heb je de stenen meerdere keren in je handen. Door het tillen van de zware stenen, kunnen er blaren op jouw handen ontstaan. Voorkom de blaren en draag veiligheidshandschoenen.

 

Oog- en gelaatbescherming 

Het beschermen van je ogen is erg belangrijk. Je hebt namelijk maar twee ogen en je gebruikt ze ieder moment van de dag. Je wilt niet dat er iets met je ogen gebeurt, ze zijn je erg kostbaar. Door de medewerkers te voorzien van bescherming, kunnen zij op een veilige manier hun werkzaamheden uitvoeren. Tijdens de coronapandemie moest het zorgpersoneel geheel bedekt zijn, om eventuele besmettingen te voorkomen. Gelaatbescherming was hierbij enorm handig. De oogbescherming wordt veel gebruikt in de bouw. Splinters en andere scherpen delen kunnen in jouw ogen komen op de bouw. Deze scherpe delen kunnen je ogen enorm beschadigen. Voorkom beschadigingen aan je ogen en draag een beschermingsbril. 

 

Gehoorbescherming 

Opnieuw in de bouwsector wordt veel gehoorbescherming gebruikt. Het is belangrijk om je oren goed te beschermen. Beschadigingen van het trommelvlies kan zorgen voor gehoorschade. De gehoorschade kan invloed uitoefenen op jouw leven. Je kunt levenslang last ervaren van een piep in je oren. Bescherm jouw oren goed en maak gebruik van gehoorkappen of oordoppen. Veiligheid staat altijd op nummer één.

 

https://facilitytradegroup.nl/