Solido Wonen
Image default
Dienstverlening

Prettig werken in eigen tuin

Werken vanuit huis kan erg fijn zijn. Zo hoef je niet uit huis of kan je in je makkelijke kleding blijven rondlopen. Natuurlijk is het ook een fijne gedachte dat je in de koude wintermaanden niet de deur uit hoeft. Los van alle voordelen die thuiswerken met zich meebrengt, kan dit ook erg vervelend zijn bij gebrek aan ruimte in huis. Denk bijvoorbeeld aan het delen van een woning met huisgenoten. Wanneer je in de gezamenlijke ruimtes werkt kan dit erg storend voor jou zijn als zij luidruchtig zijn. Verder kan het ook frustrerend voor hen zijn als zij niet op hun gemak naar televisie kunnen kijken of naar muziek kunnen luisteren. En wat moet je doen als je een keer moet overwerken? Een tuinkantoor kan hiervoor de perfecte uitkomst bieden. Zo hoef je niet meer te werken vanuit ruimtes die aandachtig werken niet stimuleren.

Een tuinkantoor biedt veel voordelen

Een tuinkantoor hoeft niet een schuurtje te zijn dat je even omtovert tot een werkplek. My Home Office helpt je bij het ontwerpen van een professionele en verzorgde werkplek. Voortaan houdt je alle overzicht, omdat je met alle gemak work and play gescheiden houdt. En natuurlijk is het heerlijk om te weten dat je eigenlijk alleen maar uit jouw bed hoeft te rollen om op kantoor te zijn. Deze vorm van duurzaam werken helpt niet alleen jouw portemonnee gevuld te houden, omdat je niet zoveel benzine verbruikt, maar het zorgt ook voor minder uitstoot.

Een tuinkantoor op maat is altijd een optie

Een tuinkantoor kun je kant-en-klaar kopen, maar het is ook mogelijk om een tuinkantoor op maat te laten maken. Op deze manier heb je iets dat veel beter bij jou past, omdat je zelf kan aangeven wat jouw eisen zijn voor het ontwerp. Bij het ontwerp hoef je niet alleen te denken aan de grote van jouw kantoor, maar je kunt ook jouw mening geven over zaken als het toevoegen van een slaapruimte of badkamer. Houd je van een heerlijk bakje koffie of thee en lijkt het je vervelend om elke keer vanuit de tuin weer naar jouw woning te moeten lopen daarvoor? Kies dan voor het uitbreiden van jouw tuinkantoor met een keuken.

Plaatsing van jouw tuinkantoor op maat binnen enkele uren

Het is erg makkelijk om het tuinkantoor te laten plaatsen. Er is namelijk geen fundering voor nodig. Dit scheelt veel tijd en daarom zal de plaatsing van jouw tuinkantoor slechts enkele uren duren. Ook de levering duurt bij een standaard model slecht 4 tot 6 weken. Moet jouw tuinkantoor op maat worden gemaakt, dan duurt dit iets langer.