Solido Wonen
Image default
Dienstverlening

Tijdswinst door vast mobiel integratie bij Vcare

Voordelen vast mobiel integratie bij Vcare

Er zijn een aantal redenen waarom je zou kiezen voor een vast mobiel integratie, ook wel “fixed-mobile convergence” genoemd:

 • Productiviteit: Met een vast mobiel integratie kun je altijd bereikbaar zijn, ongeacht waar je bent. Dit kan je productiviteit verhogen, omdat je niet hoeft te wachten tot je terug bent in het kantoor om belangrijke oproepen of berichten te beantwoorden.
 • Kostenbesparing: Een vast mobiel integratie kan je geld besparen, omdat je niet langer hoeft te betalen voor twee aparte abonnementen (vast en mobiel). In plaats daarvan kun je een enkel abonnement afsluiten voor zowel vast als mobiel bellen en data.
 • Flexibiliteit: Met een vast mobiel integratie kun je gebruikmaken van verschillende netwerken, waardoor je altijd een goede verbinding hebt, zelfs als je buiten het dekkingsgebied van het vast netwerk bent. Dit kan de flexibiliteit verhogen en de betrouwbaarheid verhogen.
 • Uitgebreide functionaliteit: Een vast mobiel integratie biedt vaak uitgebreide functionaliteit, zoals het delen van een enkele voicemail-inbox, het doorschakelen van oproepen van vast naar mobiel of vice versa, en de mogelijkheid om te bellen via wifi.
 • Gemakkelijker beheer: Een vast mobiel integratie kan het beheer van communicatiesystemen gemakkelijker maken, omdat je niet langer hoeft te werken met verschillende systemen en providers.
 • Eén nummer: Het hebben van een vast mobiel integratie betekent dat je één telefoonnummer kan gebruiken voor zowel je mobiele telefoon als je vaste telefoon, dit maakt het makkelijker voor klanten of zakenrelaties om je te bereiken en je kan gemakkelijker je telefoon nummer veranderen zonder de zorgen van verlies van connecties.

Conclusie: een vast mobiel integratie biedt een aantal voordelen zoals productiviteit, kostenbesparingen, flexibiliteit, uitgebreide functionaliteit, gemakkelijker beheer en één nummer, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor bedrijven of individuen die op zoek zijn naar een efficiëntere manier van communiceren.

Tips communicatie plan verbeteren in de zorg

Er zijn een aantal manieren waarop communicatie in de zorg kan worden verbeterd:

 • Teamcommunicatie: Een belangrijk aspect van communicatie in de zorg is teamcommunicatie. Door regelmatig bijeenkomsten te houden en communicatiekanalen te hebben waarop teamleden elkaar kunnen bereiken, kunnen zorgverleners snel en efficiënt informatie uitwisselen en samenwerken.
 • Patiënt-zorgverlener communicatie: Een ander belangrijk aspect van communicatie in de zorg is patiënt-zorgverlener communicatie. Door te investeren in opleiding voor zorgverleners en door gebruik te maken van communicatietools zoals patiëntendossiers en elektronische medische gegevens, kunnen zorgverleners snel en efficiënt informatie uitwisselen met patiënten en hun familie.
 • Transparantie: Het zorg proces zou helder en transparant moeten zijn voor patiënten, zodat zij begrijpen wat er gebeurd en kunnen meewerken.
 • Patiëntgerichtheid: Door patiënten te betrekken bij het zorgproces en hen de ruimte te geven om hun eigen voorkeuren en wensen te uiten, kunnen zorgverleners een betere communicatie opbouwen met patiënten.
 • Technologie: Gebruik maken van technologie zoals elektronische medische dossiers, telemedicine, video-conferencing en andere communicatie-apps kan de communicatie verbeteren tussen zorgverleners, patiënten, en andere relevante partijen in het zorg proces.
 • Opleiding: het zorg personeel zou voldoende opgeleid moeten zijn in communicatie vaardigheden, zodat zij effectief kunnen communiceren met patiënten, collega’s en andere relevante partijen.
 • Feedback systeem: Het hebben van een systeem waar patiënten hun feedback kunnen geven kan helpen bij het verbeteren van de communicatie en het verhogen van tevredenheid.

Het is belangrijk om te benadrukken dat communicatie een continu proces is en dat regelmatige evaluatie van de communicatieprocessen en -kanalen belangrijk is om te garanderen dat deze effectief blijven.

Waarom overstappen op zakelijke telefonie?

Zakelijke telefonie, ook wel bekend als bedrijfstelefonie of enterprise telefonie, is een verzameling van telecommunicatiesystemen en -diensten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik door bedrijven. Het omvat systemen voor zowel vast als mobiel bellen, zoals PBX-systemen, voip-telefoons en softphones. Zakelijke telefonie biedt bedrijven een aantal voordelen ten opzichte van consumententelevonie, zoals:

 • Geavanceerde functionaliteiten: Zakelijke telefonie biedt vaak geavanceerde functionaliteiten, zoals automatische oproepbeantwoording, groepenbellen, vergaderfuncties, voicemail-integratie, enz.
 • Betere gegevensbeveiliging: Zakelijke telefonie-systemen bieden vaak een hogere niveau van gegevensbeveiliging dan consumententelevonie, waardoor bedrijven hun gevoelige gegevens beter kunnen beschermen tegen ongeoorloofde toegang of diefstal.
 • Integratie met andere systemen: Veel zakelijke telefonie-systemen zijn ontworpen om te integreren met andere bedrijfsapplicaties, zoals CRM, ERP en andere managementtools, die de efficiëntie van de communicatie verhogen.
 • Scalability: Zakelijke telefonie-systemen zijn vaak geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de groei van een bedrijf.
 • Professionaliteit: Zakelijke telefonie geeft een professionelere indruk aan klanten en zakenrelaties, en helpt bij het creëren van een professioneel imago van het bedrijf.
 • Flexibiliteit: Zakelijke telefonie-systemen bieden vaak meer flexibiliteit, zoals de mogelijkheid om vanaf verschillende locaties te werken of te bellen via internet verbinding.

Bij Vcare bieden we een verzameling van systemen en diensten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik door bedrijven, met geavanceerde functionaliteiten, én voor de zorg met betere gegevensbeveiliging, integratie met andere systemen, scalability, professionaliteit en flexibiliteit, die medewerkers helpen bij het verbeteren van hun communicatie en efficiëntie. Maak een afspraak via 088-4800900!

https://www.vcareconnect.nl/