Solido Wonen
Image default
Gezond wonen

Tips van bouwkundige keuring Alkmaar wanneer u met kinderen naar een nieuwe woning verhuist

Advies van bouwkundige keuring Alkmaar wanneer u met kinderen verhuist

Verhuizen naar een nieuw huis kan een spannende onderneming zijn, een nieuwe start die het potentieel voor nieuwe vrienden, kansen en ervaringen met zich meebrengt.

Voor ouders van jonge kinderen kan het proces van aanpassing aan een nieuw huis echter stressvol zijn. Hoewel je misschien proactief bent geweest om veiligheidsrisico’s in je oude huis af te wenden, vraagt ​​een overstap naar een nieuwe hernieuwde bewustwording van alles wat mogelijk schadelijk is voor je kinderen. Helaas gebeuren meer dan een derde van de kinderblessures en sterfgevallen thuis, met verwondingen aan huis als nummer 1 reden waarom kinderen jonger dan 3 naar spoedeisende hulp gaan.

Gelukkig kunnen gewetensvolle ouders veel doen om dergelijke verwondingen te voorkomen. Overweeg deze tips om uw kinderen veilig te houden tijdens het verhuisproces en daarna.

Bouwkundig advies Alkmaar controleert uw huis om problemen uit te sluiten.

Wees proactief met voorzorgsmaatregelen

Wacht niet tot al uw bezittingen zijn verplaatst en u de laatste hand legt. Evalueer in plaats daarvan potentiële veiligheidsrisico’s voordat de verhuizing begint, en koop belangrijke gereedschappen en armaturen, zodat u eerder aanpassingen kunt doen in plaats van achteraf aan te passen. Breng vervolgens, als alles op zijn plaats is, de resultaten opnieuw opnieuw af. “De eerste stap naar een veilig thuis … is door de ogen van je baby naar de wereld te kijken”. “Zie wat er interessant uitziet en wat kan worden bereikt. En ik bedoel het letterlijk – ga op je handen en knieën zitten in je nieuwe huis en controleer op kleine dingen waar je baby zich in kan verstikken”.

Schakel al uw blinderingen in de draadloze variëteit

Kinderen en koorden mengen zich niet, en de snoerachtige bijlagen die oude stijl jaloezieën en andere raambedekkingen aanpassen, zijn verwurgingsgevaren. Als de ramen van uw nieuwe huis voorzien zijn van raambekleding met snoer, vervangt u ze onmiddellijk door de snoerloze varianten die verkrijgbaar zijn bij grote Amerikaanse retailers. Zoek naar het label Best for Kids (TM) dat raambekleding certificeert die het beste geschikt is voor jonge kinderen.

Bent u er niet zeker van of uw huis aan alle veiligheidsmaatregelen voldoet, schakel dan bouwtechnische keuring Alkmaar is voor een veilig onderkomen.

https://bouwkundige-keuringalkmaar.nl