Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Toegangssysteem

Toegangssysteem zorgt voor de beveiliging van een ruimte of gebouw met verschillende beveiligingspunten. Met andere woorden, de toegangspunten tot kantoren, een bedrijfshal of zelfs een woning zijn beveiligd met meerdere veiligheidsbarrières. Zo werkt een toegangscontrolesysteem met herkenning. Dit kan een duidelijk lichaamsdeel zijn, zoals een oorafdruk, een scan van de ogen of een vingerafdruk.

 

Het is ook bekend als beveiligingsmaatregel die biometrie gebruikt om de toegang te controleren. Als het systeem de kenmerken niet kan herkennen, is toegangssysteem niet mogelijk. Een andere manier om uw eigendom te beveiligen is de toegang tot hospitality. Het kan samen met een afsprakenkalender en het tijdslot worden gebruikt. De gast krijgt op een vooraf bepaald tijdstip toegang tot het gebouw. Het creëren van een beveiligde ruimte met toegangscontrole gebeurt ook met behulp van persoonlijke identificatiekaarten.

 

Wordt een toegangscontrolesysteem altijd op maat ontworpen?

Ja, het toegangscontrolesysteem is op maat ontworpen. Ieder huis, gebouw of locatie is uniek en heeft zijn eigen kenmerken en eisen. Voor kleine en particuliere bedrijfsruimten zou bijvoorbeeld gekozen kunnen worden voor een apart systeem met toegangscontrole. Ze eenvoudig te onderhouden door dat het stellen makkelijk is. Terreinen of bedrijven die groter zijn of ook een buitenruimte hebben, kunnen kiezen voor een toegangscontrole. U kunt er zeker van zijn dat u de beveiliging krijgt die u wilt voor uw pand.

 

Voordelen

  • Door gebruik te maken van een toegangscontrolesysteem geeft u toegang tot specifieke groepen of individuen. U kunt het toegangscontrolesysteem ook gebruiken in combinatie met het tijdslot. Zo heeft u een nauwkeurig overzicht van wie wanneer en op welk moment toegang heeft tot het gebouw.

 

  • Beveiligingssystemen met toegangscontrole kunnen heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Verder kunt u het systeem eenvoudig uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van een extra beveiligingsbarrière of upgrade. De beveiliging neemt toe naar gelang de eisen van uw werkplek of thuis

 

 

https://www.elocktron.nl/complete-toegangssystemen/toegangssystemen.html