Solido Wonen
Image default
Woningen

Saaie muur? Los het op met een mooie wandtekening!

Een fel kleurtje op de muur, een fris behangetje, foto’s van de belangrijkste momenten in je leven; er zijn verschillende manieren om je saaie muur op te leuken of zelfs een persoonlijke twist te geven. Allemaal goede ideeën, maar geen oplossing als je eigenlijk op zoek bent naar ‘iets’ wat echt origineel is; een onderdeel van je interieur waar je elke dag weer blij van wordt als je ernaar kijkt. In dat geval denken we dat een wandtekening voor jou de oplossing is.

 

Een originele afbeelding op de muur die niemand anders heeft

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als je een wandtekening op de muur wil maken. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wel is de keuze voor een bepaalde muurtekening onder andere afhankelijk van de ruimte waar de tekening moet komen. Op een kinderkamer wil je waarschijnlijk een ander soort wandtekening dan in de hal. Ga in de kamer van je kids bijvoorbeeld helemaal los door hun favoriete dieren af te beelden of laat ze naar regenbogen en sterren kijken als ze in slaap vallen. In de hal wordt vaak gekozen voor tekeningen van populaire steden, de mooiste bloemen of van die geweldige grachtenpandjes.

 

Zelf een wandtekening maken of het laten doen?

Kun je het zelf? Dat is een goede vraag. Je kunt natuurlijk proberen om zelf creatief aan de slag gaan en een prachtige creatie op de muur maken. Er bestaat dan wel de kans dat het plaatje in je hoofd er wat mooier uitzag dan de werkelijkheid. Bescherm jezelf daarom tegen de frustratie die dit DIY project kan opleveren – je moet er namelijk wel elke dag naar kijken – en laat de wandtekening door ons maken. We zorgen ervoor dat je muurtekening past bij jouw stijl én onze stijl. Wil je weten hoe dat eruit kan komen te zien? Bekijk dan eens onze pagina op Instagram!

 

Zo komt er ook een muurtekening van ons bij jou op de muur

Aan de hand van jouw ideeën en persoonlijke voorkeuren maken we een conceptontwerp. Vervolgens kun je nog wat aanpassingen laten doen en komen we uiteindelijk uit op een definitief ontwerp dat bij jou op de muur gaat komen. Als we daadwerkelijk bij je thuis aan de slag gaan, zorgen we er eerst nog voor dat het ontwerp mooi uitgemeten wordt op de muur. Aan het einde van de dag kun je die eyecatcher op de muur verwachten waar je eigenlijk al zo’n lange tijd naar op zoek was!