Solido Wonen
Image default
Hobby en vrije tijd

Top 8 rare e-liquid smaken

E-liquid komt in veel verschillende soorten en smaken voor, van aardbeien tot whisky. Maar soms kan je de meest aparte smaken tegenkomen wat je in je e-sigaret kan doen. Sommige zijn daarom ook zo apart dat we een lijstje hebben gemaakt van de Top 10 rare e-liquid smaken.

1. Zoete Boter Popcorn
Het klinkt misschien wel erg lekker, met een filmpje op de achtergrond en met je e-sigaret. Maar in de werkelijkheid klinkt het beter dan dat het smaakt. Het is beter om verse popcorn te eten dan te dampen.

2. Tonijn
Deze e-liquid smaakt erg veel als de zee, niet echt een aanrader om te gaan dampen. Tonijn is misschien wel de meest gegeten vis, maar zeker niet om te dampen.
Tonijn lekker in je salade en sushi houden. 

3. Lavendel
Lavendel, deze geur kent iedereen wel. Rustgevend & kalmerend. Lavendel kan je dus ook als e-liquid in je e-sigaret stoppen. De liquid ruikt natuurlijk naar lavendel, maar het is erg apart om te dampen.

4. Spek
Een lekkere smaak van spek in je e-sigaret. Net als de Zoete Boter Popcorn, het klinkt te goed om waar te zijn. De liquid smaakt zeker naar spek, maar verwacht er niet te veel van. Het is niet zo lekker als spek.

5. Kaas
Kaas in je e-sigaret, meer Nederlands kun je het niet maken. Klinkt misschien wel lekker, maar dat is het niet. De geur die ook van de e-liquid afkomt is niet het meest smakelijke. Geen aanrader, laat de kaas maar in blokjes met een lekker biertje.

6. Bier
Over bier gesproken, daar is ook een e-liquid van. Lekker op het terras met bitterballen en een bier smaak in je e-sigaret. Geen aanrader voor als je wilt uitgaan met je vrienden.
De bier smaak is ontzettend apart.. Deze smaak is zeker niet voor iedereen weggelegd.

7. Peper
Peper van het zout en peper vaatje. Die e-liquid smaak bestaat zeker. Je hebt vast wel eens om de peper gevraagd in een restaurant, maar waarschijnlijk nooit bij je lokale e-sigaret winkel. Je kan de peper smaak wel erg goed combineren met tabaksmaken & kruidige e-liquid smaken.

8. Pindakaas
Het heerlijke goedje pindakaas wat je op je boterham doet, maar dan in je e-sigaret. Als je dit wilt proberen, let dan goed op dat je geen noten allergieën hebt.