Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Trends op het gebied van vrouwenschoenen

Chelsea boots

De zogenaamde Chelsea boots zijn een echte trend in de winter van 2020/2021. Het zijn halfhoge laarzen met een elastiek erin verwerkt. De schoenen zijn erg populair bij de vrouwen omdat de kuiten en enkels erg mooi opvallen, door de nogal grote en lompe zolen. Daarnaast zijn de schoenen erg geschikt voor de winter aangezien ze warm zijn en vaak waterproof.

Cowboy laarzen

Cowboy laarzen zijn zowel in lage als in korte uitvoeringen verkrijgbaar en hebben vaak een erg mooi en sierlijk uiterlijk. Het kan zijn dat sommige vrouwen de laarzen een beetje ’to much’ vinden, omdat ze erg opvallend zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg exemplaren beschikbaar die er wat neutraler uitzien.

Lange laarzen op kniehoogte

De hoge laarzen blijven een echte klassieker en zijn elk jaar gedurende de winter erg populair. Het mooie uiterlijk en de warmte die het product biedt zijn de grootste voordelen.

Sneakers met grove zool

Deze sneakers met een hoge zool zijn vooral populair onder jongere vrouwen. Velen vinden de extra centimeters die de grote zool toevoegt erg prettig. Daarnaast zien de schoenen er uiteraard ook erg hip en modern uit. Ze lopen bovendien erg lekker en zitten comfortabel door de demping die de zool biedt.

Chunky boots

Deze schoenen zijn bijzonder populair op het moment. De grove zool met het het stoere ledere uiterlijk spreekt veel mensen aan. In combinatie met een spijkerbroek komen ze erg goed uit de verf. Aangezien de veters ver boven de enkel gestrikt worden zijn de schoenen lekker warm en daarmee geschikt voor de winter. Je kunt op onze website terecht voor nog meer aparte damesschoenen.

Loafers

Wanneer men zoekt naar een comfortabele soort schoenen, die er toch erg netjes uitzien, zullen loafers een uitkomst bieden. De instapschoenen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten printjes, met een mooie stoffen buitenkant. Ook zonder sokken staan de schoenen erg mooi, waardoor het aangename zomerschoenen zijn.

Pumps

Vooral voor speciale aangelegenheden zijn pumps een uitstekende optie. De sierlijke schoenen met hoge hakken zijn in allerlei prachtige kleuren te verkrijgen, in ieder zijn smaak. Er kan dus rekening worden gehouden met een eventuele bijpassende jurk, om de perfecte outfit voor bijvoorbeeld een chique etentje samen te stellen.

Ben je op zoek naar Trouwschoenen voor dames? Ook die vind je op onze website.