Solido Wonen
Image default
Gereedschap

Veilig Klussen

Veilig klussen

Van den Brink

Van den Brink gereedschappen is een bedrijf dat online de gebruiksmaterialen voor vele beroepen in de bouw brengt. Onder andere schuurmaterialen voor parketteurs, metselen, stukadoor, plafondsystemen, loodgieter en luchtgereedschappen.

De Schuurband

De schuurband is in verschillende soorten en maten te verkrijgen bij van den brink gereedschappen. Zo zijn er fijne schuurbanden maar ook grove. Ook zijn de schuurbanden in verschillende maten te verkrijgen. De maten variëren tussen de 200 en 750 millimeter. De dichtheid van de korrels die op de schuurband zitten bepaalt hoe grof die is. Zo heb je schuurbanden met 30, 150 of met 180 korrels.

Breed assortiment

Van den Brink gereedschappen heeft een groot assortiment met veel keuze tussen producten. De producten zijn te verkrijgen via de webshop of in de winkel. Door de grote hoeveelheid aan keuze is er voor ieder wat wils en biedt van den Brink gereedschappen ook een goed assortiment voor bedrijven en instanties die werkzaam zijn binnen de bouwsector.

Prijs / kwaliteit

De prijs probeert van den Brink gereedschappen zo laag mogelijk te houden maar de kwaliteit is wel dat gene wat voorop staat bij het bedrijf.

Retourneren

Wanneer u een product wilt retourneren kan dat alleen in overleg. Retourneren wil van den Brink zo makkelijk en snel mogelijk afhandelen. Meld het daarom bij hun wat u wilt. U ontvangt dan een mail met de bevestiging van uw verzoek. Achtereenvolgens ontvangt u een e-mail met de instructies voor het verzenden van het artikel.

Retourkosten

Verzenden of retourneren binnen Nederland: Verzendkosten: 7,50 Gratis verzending boven de 250 euro Verzending per TNT of Expediteur.

Verzenden of retourneren in het buitenland

België: 11,00 Overige landen: 32,00

Annulering

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u zich bedenkt over een product of dat u zich heeft vergist. Daar houd van den Brink dan ook rekening mee. Zodra de order nog niet is verzonden kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Hier zijn dus geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een mail te sturen naar info@bestelgereedschappen.nl Hierin deelt u mee wat u wilt annuleren en wat het ordernummer is. U kunt ook telefonisch annuleren. Een eventuele betaling wordt binnen 30 dagen terug gestort.

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over één van de zaken kunt u natuurlijk altijd mailen naar bovenstaand e-mail adres of even bellen. Kijk voor meer informatie op www.bestelgereedschappen.nl of bestel de haakse slijper meteen via onderstaande link.

https://www.dwcprint.nl/