Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Verkopen van een woning aan de makelaar nieuwe trend in de woningmarkt

Nu tegenwoordig weinig huizen beschikbaar zijn en er dus sprake is van een krapte in de woningmarkt, is het voor woningeigenaren zaak om eerst een nieuwe woning te kopen voordat het oude huis is verkocht. En in dat geval zal er een zogeheten overbruggingskrediet nodig zijn. Woningeigenaren hebben dan voldoende geld om de periode met dubbele huislasten te kunnen ‘overbruggen’. Hiervoor is echter voldoende financiering en eigen inleg vereist. De bank of hypotheekverstrekker wilt zekerheid dat de dubbele lasten gedragen kan worden. Want zonder die zekerheid kom je als verhuizer in financiële problemen. Het nadeel is dat u in feiten met twee processen nagenoeg tegelijk bezig bent.

Gezien de huidige ontwikkelingen in de huizenmarkt, waarin opkopers en beleggers evenveel bieden als reguliere kopers (of nog meer overbieden dan particulieren), kunt u in één dag af zijn van 1 van de 2 kritieke processen, namelijk de ‘verkoop van de oude woning’. Hierdoor heeft u eveneens direct inzicht in wat uw woning oplevert. Huisverkopenaanmakelaar.nl is een website die gevormd is door enkele vastgoedmakelaars die het mogelijk maken om de verkoopzorgen over te dragen. Het eigenarenschap komt dan in korte tijd onder de opkopende makelaar te liggen, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft.

Het verkopen van je huis aan een opkopende makelaar verloopt transparant, vlot en zonder zorgen. U heeft zelf alles in eigen handen en u bepaalt ook de voorwaarden, zolang de opkoper of investeerder hiermee akkoord gaat.

https://huisverkopenaanmakelaar.nl/huis-verkopen/