Solido Wonen
Image default
Koken eten en drinken

Vochtproblemen? Kies voor de vochtexpert Schrijver Systeem vochtbestrijding

Wanneer je vochtproblemen hebt, wil je dit vakkundig en snel opgelost hebben. Een vochtexpert als Schrijver Systeem vochtbestrijding is dan vaak de meest efficiente en betrouwbare oplossing. Afhankelijk van de oorzaak, zal bepaald worden welke aanpak is verreist. Is er sprake van lekkage, dan is er eerder behoefte aan iemand die de dakgoot repareert of de muren stuct. Maar wanneer de vochtproblemen worden veroorzaakt door opstijgend vocht of doorslaand vocht zonder dat er schade is, dan is een vochtexpert dé oplossing.

Door duurzame muurelementen te plaatsen rondom het huis, wordt het overtollige vocht door natuurlijke luchtstromen afgevoerd. Benieuwd of ook jouw woning in aanmerking komt? Doe dan de gratis vochtbestrijding offerte op Schrijver Systeem.

Duurzame en kostenbesparende oplossing

Deze muurelementen zijn duurzaam omdat ze geen gebruik maken van externe energiebronnen en ook geen onderhoud vergen. Het zijn de natuurlijke luchtstromen die ervoor zorgen dat vochtige lucht naar buiten wordt afgevoerd. Zodra de muurelementen zijn geplaatst, heb je geen omkijken meer en hoeft er geen onderhoud gepleegd te worden. De woning is vanaf dan permanent voorzien van een behaaglijke klimaat en een gezonde luchtvochtigheid.

Wat kost het oplossen van deze vochtproblemen? 

Er zijn meerdere methoden om een woning vochtvrij of -bestendig te maken. Zo kunnen buitenmuren geïmpregneerd worden met een waterafstotende vloeistof. Het is een preventieve oplossing om vocht letterlijk buiten de deur te houden. Met het injecteren van muren gebeurt hetzelfde. Ook hier wordt van een waterafwerende vloeistof gebruik gemaakt dat in de muur wordt gespoten om vocht en neerslag tegen te houden.

Een derde oplossing is muurventilatie. Hierdoor kunnen woningen ademen. Het grote voordeel ten op zichte van impregneren en injecteren is dat vocht dat in de woning ontstaat (bv. door douchen, koken en wassen) ook naar buiten kan. Het beschermt dus niet alleen de woning tegen regenvocht, maar ook vocht dat ontstaat door het leefgedrag. 

Daarnaast is het een duurzame oplossing en gaat levenslang mee. Zodra de muurelementen eenmaal geplaatst zijn, heb je er de komende jaren geen omkijken meer naar. Tenzij de muur gaat verzakken of wordt beschadigd. Dan is het verstandig om Schrijver Systeem opnieuw naar de oorzaak te laten kijken.

Gratis offerte vochtbestrijding

Benieuwd wat de kosten zijn voor een duurzame oplossing tegen vocht? Vraag de gratis vochtbestrijding offerte aan op Schrijver Systeem. Vooraf wordt altijd eerst een gratis inspectie van de woning gedaan om te beoordelen of de muurelementen van Schrijver Systeem geschikt zijn. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

Vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Vertoont de woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en neem contact op met Schrijver Systeem®.

 

https://schrijversysteem.nl/