Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Waarom een 4K camera voor je veiligheid kopen handig kan zijn

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiliging voor je woning of in een bedrijfspand. Naast diverse soorten alarmsystemen bestaan er ook camera’s. Een 4K camera voor je veiligheid kopen kan verstandig zijn wanneer je bijvoorbeeld een nare ervaring hebt gehad met inbraak. Hierdoor weet je zeker dat je te allen tijde op de hoogte bent van wat er in jouw woning speelt. Met de 4K camera heb je scherp beeld en kun je zelfs inzoomen wanneer dat nodig is. Wanneer je een camera in je woning of bedrijfspand hebt hangen is het ook mogelijk om achteraf beeldmateriaal terug te kijken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer er sprake is geweest van inbraak en je bewijs nodig hebt. In deze blog lees je meer over de werking en voordelen van 4K camera’s.

Kan worden opgehangen op meerdere plekken

Een voordeel van 4K camera’s is dat ze kunnen worden opgehangen op meerdere plekken. Hierdoor heb je een goed en overzichtelijk beeld van alle plekken en hoeken in het pand of de woning. Hoe meer camera’s van www.pro-alarm.nl er hangen hoe vollediger het beeld van de omgeving. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de beelden waardoor je altijd weet wat er speelt in elke ruimte.

Zicht op alle uithoeken

Als je de 4K camera’s op de juiste plekken monteert creëer je goed zicht op alle hoeken van een pand of woning. Het is zelfs mogelijk om beeld te krijgen van plekken die wellicht zonder camera’s niet goed zichtbaar zijn. Dit komt doordat de camera’s hoog hangen en dit zorgt voor een breed detecteringsgebied. Hierdoor ontstaat er een veilig gevoel en hiermee creëer je overzicht over de gehele oppervlakte. Het is ook mogelijk om 4K camera’s buiten op te hangen. Dit zorgt voor nog meer overzicht en kan vooral handig zijn wanneer je details wilt terugvinden zoals bijvoorbeeld een kenteken. 

Scherp beeld

4K camera’s hebben een onwijs scherp beeld waardoor het eenvoudig is om details en verborgen informatie te achterhalen. Wanneer je te maken krijgt met inbraak of een andere vorm van diefstal kunnen deze camera’s zorgen voor duidelijkheid. Dit kan erg fijn zijn als je bijvoorbeeld bewijs nodig hebt en gebeurtenissen wilt aantonen. Door de scherpte van het beeld kunnen zelfs de kleinste details worden opgemerkt. Hierdoor weet je zeker dat je als bedrijfseigenaar of huiseigenaar altijd beschermd bent. 

 

Informatie van een specialist

Wanneer je van plan bent om te investeren in beveiligingssysteem met 4K camera’s is het verstandig om je te laten adviseren. Hierdoor weet je precies wat past bij jouw woning of pand. Neem vandaag nog contact op met een specialist, dan zit jij er binnenkort veilig en verzekerd bij!