Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de voordelen van screens tegenover andere zonwering

 

Tijdens de zomer is een goede zonwering thuis best wel belangrijk, het houdt het huis koel, laat licht binnen wanneer jij wil en zorgt dat de meeste hitte buiten blijft. Welke zonwering is nou het best, en hoe weet jij of de zonwering past qua afmetingen? Voor de beste zonwering die past aan jouw huis, kijk dan eens naar Screens op maat gemaakt voor de mogelijkheden.

De voordelen van screens

Met screens krijg jij goede bescherming van de UV-stralen die van de zon afkomt. Toch kun je ook naar buiten kijken met screens, hierdoor creëer je ook privacy, mensen kunnen niet naar binnen kijken maar jij wel naar buiten. Daarnaast blijft de hitte buiten en blijft jouw huis lekker koel van binnen. Niet langer heb jij het veels te heet binnen en kun je heerlijk koel slapen. Het is aanbevolen om de screens voor de zomer te laten maken en op te hangen.

 

De screens houden ook de stralen buiten die bijvoorbeeld op schermen te zien zijn. Je kunt televisie kijken of op de laptop werken zonder dat jij last hebt van vervelende lichtinval op je scherm. De meeste screens zijn ook nog eens weerbestendig en de screens zijn makkelijk in onderhoud en schoonmaak. De screens zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen waardoor iedereen een model kan vinden die goed bij je interieur past.

Waarom kiezen voor screens bij jou thuis

De screens zien er minimalistisch en rustig uit, hierdoor passen ze bij elk interieur. De screens sluiten mooi aan op het raam, waardoor je niet langer uitstekende zonwering nodig hebt. Misschien vind je jaloezieën ook wel erg mooi, maar heb je alleen gehoord over jaloezieën die je binnen kan ophangen. Dan is een andere optie voor jou misschien wel Jaloezieen voor buiten. Net zoals bij de screens kan jij kiezen hoeveel mensen bij jou naar binnen kunnen kijken. De jaloezieën kun je half open doen om licht in het huis te laten of doe ze dicht als het heet is buiten.

Kwaliteit screens en montage

De screens worden gemonteerd door vakmensen die er verstand van hebben. Zij geven jou een garantie dat jij tevreden bent als de screens of jaloezieën eenmaal hangen. Voordat de screens worden opgehangen kun jij een thuisconsult aanvragen, hier kan jij jouw wensen uiten en wordt alles opgemeten. De screens zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen in meerdere kleuren, voor elk interieur zijn er wel passende screens of buiten jaloezieën. De specialisten die langskomen voor het thuisconsult kunnen al jouw vragen beantwoorden en de kleuren van de screens en jaloezieën laten zien.