Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Winkelen over de grens maar dan goedkoper

Wie gaat klussen in zijn of haar huis hoeft geen genoegen te nemen met een beperkt assortiment. Wanneer het gaat om een assortiment deurklinken heb je echter bij veel bouwmarkten maar weinig te willen. Je vindt er deurklinken die standaard zijn en die vaak maar net voldoen aan de veiligheidseisen die verzekeraars eraan stellen. Wie mooi en daarnaast veilig wil wonen doet er goed aan om eens te kijken over de Belgische grens. Je hoeft er echter niet voor in de auto te stappen. Je hoeft enkel je computer te openen en in de webwinkel een bestelling te plaatsen. Een deurklink kopen bij Deurklinkenshop.be is namelijk de  handigste manier van winkelen over de grens. Heb je eenmaal met het assortiment kennis gemaakt dan wil je nooit meer wat anders in je huis.

Levering in heel Europa met aantrekkelijke garanties

Daar waar je bij veel speciaalzaken een behoorlijke prijs betaalt voor de exclusiviteit van de artikelen kom je er al snel achter dat dit bij Deurklinkenshop wel meevalt. Men hanteert er namelijk een laagste prijs garantie. Dat wil zeggen dat je de deurklinken en het andere deurbeslag nergens anders voor een lagere prijs tegenkomt. Dat is wel zo aantrekkelijk en het geeft jou de zekerheid dat je een exclusief item koopt tegen een normale prijs. Daarnaast levert men snel. Dat doet men door gebruik te maken van het Europese netwerk van DHL. Deze leverancier levert snel en goed. De pakketten zijn na verzending te traceren. De verzending is gratis wanneer je in Nederland of België voor 50 euro bestelt. Buiten deze landen wordt het verzenden kostbaarder aangezien men dan gebruik maakt van DHL Express. Je betaalt in dit geval geen verzendkosten meer bij een minimum bestelbedrag van 250 euro. Ben je niet tevreden over jouw artikelen dan zal men zonder vragen de artikelen terug nemen. Dat doet men doordat er een retourlabel in de verpakking zit ingesloten. Je betaalt dus niets meer voor het terugzenden van jouw aankopen.

Een goed advies

Wil je bij jouw aankopen een goed advies, dan maak je gebruik van de klantenservice. Men heeft een klantenservice waar men je alles kan vertellen over jouw aankopen. Daarnaast krijg je ook advies over specialistische vragen zoals het meten van de goede asmaat van een cilinder. Op die manier doe jij geen miskoop en kan je bij aankomst van je pakket gelijk verder aan de slag gaan.