Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Boeketten met Kunstbloemen door Peter van Son Interieurobjecten

Bent u op zoek naar boeket met kunstbloemen? Bij Peter van Son bent u daarvoor aan het juiste adres. We hebben een enorm assortiment met realistische kunstbloemen. Deze zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en kleur. Met deze collectie gaan onze stylistes aan de slag om de meest prachtige boeketten samen te stellen. Op onze website vindt u dan ook een assortiment met boeketten die u nergens anders vindt!

De voordelen van kunstbloemen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw maandelijkse bezoek aan de bloemist wel een beetje beu bent. Ook de troep die het geeft als de echte bloemen beginnen uit te vallen is een ergernis voor een ieder. Wellicht bent u zelfs allergisch voor echte bloemen.

Al deze nadelen zijn verleden tijd met een boeket van kunstbloemen door Peter van Son. We kunnen uw bloemen zelfs in een laag ‘kunstwater’ gieten. Deze hars geeft de illusie van echt water, maar houdt uw bloemen prachtig in model. Dit kunstwater is overigens erg makkelijk schoon te houden!

De kwaliteit van kunstbloemen is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

We horen het dagelijks in onze showroom; wat een prachtige bloemen. De kwaliteit van kunstbloemen en planten is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan. Het is niet meer de enkelkleurige bloem van vroeger. Het is een, met de hand bewerkt, model met een prachtig verloop van kleuren. Kleuren die jarenlang mooi blijven.

In onze online collectie vindt u een verzameling van diverse kunstbloemen boeketten.  U vindt boeketten van diverse vormen, kleuren, uitstralingen en in verschillende vazen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een los boeket aan te schaffen en deze te plaatsen in uw eigen vaas.

U kunt er zelfs voor kiezen om uw boeket met kunstbloemen helemaal zelf samen te stellen.

In onze showroom hebben wij onze enorme assortiment kunstbloemen volledig uitgestald. U staat vrij om eens langs te komen en uw eigen selectie te maken. Onze stylistes zullen u dan helpen om er een prachtig geheel van te maken. Uw eigen, gepersonaliseerd boeket van de mooiste, kunstbloemen.

Boeketten met Kunstbloemen besteld u eenvoudig en voordelig via de Peter van Son Webshop. Heeft u het juiste boeket gevonden? Wij verzenden uw boeket binnen 3 dagen. Echter, als u kiest voor de optie kunstwater heeft dit ongeveer een week nodig om volledig uit te harden.  Géén zorgen, wij houden u netjes op de hoogte wanneer we uw bestelling willen bezorgen.

Mocht u de kunstbloemen eerst graag van dichtbij willen bekijken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!