Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

De laatste jaren is een interessante trend zichtbaar. We willen mooie nieuwe spullen. Maar niet zomaar spullen. Steeds vaker kiezen we voor spullen die lang mee gaan en duurzaam zijn. Steeds meer mensen zoeken spullen die daarnaast ook nog authentiek aanvoelen. Dit is ook zichtbaar in de keuze voor meubels en woninginrichting, waar steeds meer mensen besluiten om hun interieur te verrijken met mooie eiken meubels.

Waarom eiken tafels zo populair zijn

Meubels van eikenhout zijn oerdegelijk én een lust voor het oog. En het mooie is, ze zijn altijd op hun plek. In elk interieur, van hypermodern tot ouderwets kan eiken iets toevoegen. Eikenhout is weliswaar iets duurder, maar omdat het onverwoestbaar is, ben je met deze kwaliteitsstukken veel voordeliger uit. En omdat het zo makkelijk te bewerken is, kun je er alle kanten mee op. Dezelfde eik kan worden gebruikt voor een meubel in de stijl van de Tudors, als voor een boomstamtafel.

Wat is een boomstamtafel

Een boomstamtafel is een uniek meubelstuk. Letterlijk, want geen enkele boomstamtafel is hetzelfde. Het tafelblad wordt vervaardigt uit één enkel stuk eikenhout. De oude structuur blijft zichtbaar. Nerven en noesten zijn zo divers als een vingerafdruk. Zoals jouw eiken boomstamtafel is er dus geen tweede, zelfs niet als deze een tafelblad heeft dat uit dezelfde boom is voortgekomen.

Voordelen van een eiken boomstamtafel

Zoals elke eiken tafel is je boomstamtafel . Slijten doen ze amper en ze vergen maar weinig onderhoud. Het ontwerp voelt warm en natuurlijk aan, waardoor je voor altijd van je eiken boomstamtafel blijft houden. Hoe vaak je ook verhuisd, hoe vaak je je interieur ook vernieuwd.

Een eiken boomstamtafel is een geweldige investering, want de tafel gaat tientallen jaren mee. Misschien zelfs langer. Met deze tafel laat je iets na, waar andere generaties ook nog wat aan hebben.

Ontspannend

Onderzoek op onderzoek laat zien dat wie in contact komt met de natuur minder stress voelt. Dat werkt met een bos, maar ook met een kamerplant. Een eiken boomstamtafel brengt een vleugje natuur in je ruimte en helpt een ontspannen sfeer op te roepen.

Eiken boomstamtafel op maat

Nog een voordeel: als je een eiken boomstamtafel zoekt hoef je je niet te laten beperken door wat er te koop is. Bij www.tafels99.nl kun je namelijk een eiken boomstamtafel op maat laten maken. Dat gebeurt in de eigen meubelwerkplaats. Een vast team vakmensen werkt hier hard om jouw unieke boomstamtafel te bouwen, precies zoals jij hem hebben wilt. Meer weten? Kom naar de showroom in Zevenaar, of neem contact op voor een adviesgesprek.