Solido Wonen
Image default
Muur plafond en wand

Canvaswinkel.nl – jouw partner in foto’s op dibond

Ben je op zoek naar de beste manier om je foto af te drukken in groot formaat? Wil je je allermooiste foto’s laten schitteren in hun allerbeste vorm? Dan is dibond zeker het overwegen waard. Heb je hier nog nooit eerder van gehoord. Geen probleem; canvaswinkel.nl licht de mogelijkheden graag voor je toe!

Dibond, wat moet je hieronder verstaan?

Dibond is een moeilijk woord voor de geweldige combi tussen polyethylene enerzijds en aluminium anderzijds. Dibond is slechts een van de veelvoorkomende benamingen, want ook alucobond, aluminium sandwichpaneel en alu-paneel zijn frequent gebruikte begrippen.

Dibond bestaat uit drie lagen: de buitenste twee zijn beide gemaakt van aluminium, terwijl tussen deze platen een zwarte, harde laag kunststof ligt, namelijk de polyethyleenkern Dit maakt dat dibond zeer duurzaam is, maar ook stevig en uiterst licht.

De voordelen van een foto op dibond op een rijtje

Overweeg je om een foto te laten afdrukken op dibond? Maar twijfel je nog aan de voordelen tegenover andere types van ondergronden? Laat je dan snel overtuigen door de onderstaande pluspunten:

  • Afdrukken op dibond genieten een hoge vormvastheid
  • Foto’s op dibond maken een nog nooit geziene kleurintensiteit mogelijk
  • Om het even welk formaat dibond, je foto’s blijven licht van gewicht
  • Dibond is een uiterst watervast materiaal
  • Afdrukken op dibond zijn heel zonlichtbestendig

Foto’s op dibond zijn met andere woorden niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Afdrukken op aluminium-dibond straalt immers niet alleen een eigentijdse look uit, maar ook een grote portie professionalisme. Bestel vandaag nog je foto op dibond en ontdek snel de vele voordelen die dibond te bieden heeft!

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-dibond/