Solido Wonen
Image default
Woningen

Salarissoftware

Er bestaan tegenwoordig een aantal bedrijven die een salarisservice aanbieden, dit gebeurt met het gebruik van een software. Vaak is dan al het geval dat het op den duur allemaal niet klopt, door de cao-wijzigingen, maar dit is niet het geval. De software zorgt ervoor dat alles altijd wordt aangepast als er weer wijzigingen hebben plaatsgevonden.  Er zijn genoeg bedrijven die dit tegenwoordig aanbieden,  het CBBS gebruikt de salarissoftware genaamd proflon en deze hoeft maar eenmalig op uw server worden gezet. Als dit is gebeurt kan u alles bijhouden wat er gebeurt omtrent salarissen.

De software is niet alleen te gebruiken voor de salarisadministratie, dit maakt het zo ideaal. U kan hier ook uw personeelsgegevens bijhouden. Zo heeft u alles bij elkaar staan en dit maakt het een stuk gemakkelijker. Dit komt doordat de meeste software gekoppeld kunnen worden aan andere online tools. Het is hierbij uw eigen keuze of u dit graag zou willen, of dat u het toch liever apart van elkaar heeft. Wat u ook maar wilt het is allemaal mogelijk met de software.

U kan met de software besluiten om u gehele salarisadministratie uit handen te geven, maar u kan er ook voor kiezen om het zelf te blijven doen en alleen de software te gebruiken. Als u de gehele salarisadministratie uit handen geeft, heeft u zelf veel meer tijd over, maar moet u wel allerlei gegevens doorgeven. Niet ieder bedrijf vindt het fijn om al deze gegevens uit handen te geven, hier zitten vaak toch risico’s aan vast. Besluit u om de software alleen te gebruiken, dan bespaart u tijd bij de salarisadministratie. Alles kan erg gemakkelijk ingevuld worden op de meeste software en hierdoor bent u minder lang bezig met de administratie van de salarissen en u heeft geen last meer van de overal liggende loonstroken.

http://www.cbbs.nl/