Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Comfortabele en gezonde nachtrust

Wanneer je een slechte slaper bent, wil je er een moord voor doen. Een gezonde en comfortabele nachtrust. Je start een zoektocht naar de oorzaken hiervan. Hoe is het met mijn algehele gezondheid gesteld? Heb ik genoeg ontspanning in mijn dagen of ga ik al gestrest naar bed? Heb ik in gedragingen iets te verbeteren zoals teveel eten en drinken? Is mijn slaapkamer geschikt om er lekker te slapen? Slaap ik wel in een goed bed? Op die laatste vraag kan een beddenspecialist je een antwoord geven. Zorg dat je eerst alle eerdere genoemde blokkades voor een gezonde slaap positief hebt afgevinkt. Anders helpt ook het meest luxe bed niet. Een fijn waterbed kan de oplossing zijn.Als je er dan een hebt aangeschaft is Waterbed onderhoud een must. Want periodes van slecht slapen wil je niet meer meemaken.

 

Pluspunten van het waterbed

Nooit meer koude voeten of last van zweten in je bed. Een waterbed regelt de temperatuur naar jouw smaak. Met een thermostaat in het bed blijft het water op de ingestelde temperatuur en houd je jezelf op een aangename temperatuur. Een groot voordeel van een waterbed is dat ze maximaal hygiënisch zijn. Het materiaal waarop je slaapt is van kunststof en geen voedingsbodem voor bacteriën of parasieten. Wanneer je het beddengoed tijdig op 60 graden wast bereik je daarmee de beste hygiëne die een bed je kan bieden. Ligcomfort is misschien nog wel de meest doorslaggevende reden om voor een waterbed te kiezen. Geen kuilen of hobbels. De ondergrond vormt zich naar je lichaam. Heel comfortabel.

 

Een tijdje op proef

Met een waterbed doe je zo’n 10 tot 15 jaar. Dat is een flinke periode. Bij de aanschaf wil je geen miskoop begaan. Het helpt natuurlijk enorm als je de kans krijgt om een langere periode het bed uit te proberen. Want iedereen moet aan een nieuw matras of bed een tijdje wennen. Na drie dagen weet je nog niet goed te beoordelen of het bed voor langere tijd bevalt. En of ook je eventuele bedpartner blij is met de aankoop. De meeste leveranciers bieden dan ook de service om het waterbed een poosje uit te proberen. Ze komen thuis monteren en installeren. Als het niet in de smaak valt kan het zo weer terug. Ze bieden ook tal van Onderhoudsproducten voor waterbedden. Je hoeft niet bang te zijn voor een dure en impulsieve aanschaf. Dat slaapt meteen een stuk lekkerder.

 

https://aquamere.nl/product-overzicht/onderhoud/