Solido Wonen
Image default
Woningen

Creëer een stijlvol interieur met Masterlight lamp

Verlichtingspecialist is de officiële dealer van Masterlight lampen. Dit merk biedt hoogwaardige verlichting in moderne en klassieke designs. Masterlight is opgericht in 1987. Dit merk is een onderdeel van Eurolight BV. Het levert design verlichtingsarmaturen aan diverse winkels door heel Europa. Dit merk combineert hoogwaardige materialen, componenten en innovatie om fantastische verlichtingsarmaturen te creëren. Ze maken ontwerpen maken die de trends volgen. Masterlight biedt een breed scala aan producten waaronder hanglampen, vloerlampen, plafondlampen en tafellampen. Hier worden verschillende verlichtingsarmaturen uitgelicht die worden aangeboden door dit merk

Masterlight hanglamp

Hanglampen van Masterlight zijn er in verschillende soorten en maten en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Sommige hanglampen hebben kappen die op en neer kunnen worden bewogen, andere hebben kappen die niet kunnen worden versteld. Hanglampen zijn geschikt voor in je eetkamer, slaapkamer of zelfs woonkamer. De hanglamp Masterlight Lava gold oogt simpel maar luxe. Deze lamp wordt geleverd met verschillende functies zoals in hoogte verstelbaar en dimbaar. Deze verlichting heeft een zwart metalen plafondplaat en goudkleurige glazen bollen. Als je bovendien gedurfde verlichting wilt, kun je Masterlight Lava smoke kiezen. Deze hanglamp heeft zwart rookglas dat je interieur mooier maakt.

Masterlight vloerlamp

Vloerlampen behoren tegenwoordig tot de meest populaire soorten verlichtingsarmaturen. Ze worden vaak gebruikt in woon- en slaapkamers omdat ze veel licht geven zonder veel ruimte in te nemen. Vloerlampen van Masterlight zijn er in veel verschillende stijlen en designs. Het is dus gemakkelijk om er een te vinden die perfect bij je decoratie behoeften past. Veel stijlen kunnen ook eenvoudig worden aangepast, zodat je het licht precies kunt richten waar je het wilt hebben zonder de lamp zelf te hoeven verplaatsen. De beste vloerlampen voor je slaap- of woonkamer zijn Masterlight Venus, Masterlight Capri en Masterlight Quinto.

Masterlight tafellamp

Tafellampen worden vaak gebruikt als accent stukken of decoratieve verlichtingsarmaturen in de buurt van meubels zoals bijzettafels of nachtkastjes. Sommige tafellampen hebben een verstelbare hals, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen of van richting kunt veranderen op basis van waar je op een bepaald moment het meeste licht nodig hebt. Anderen hebben flexibele stelen waarmee ze in verschillende posities kunnen worden gebogen. Masterlight biedt verschillende tafellampen zoals Masterlight Porto, Masterlight Lava Gold tafellamp en Masterlight Bella. Door deze tafellampen in je slaapkamer te plaatsen, wordt het gezelliger. De meeste tafellampen van dit merk zijn dimbaar. Het dimmen is dus eenvoudig aan te passen. Ideaal!