Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Dakpanplaten voor ieder dak

Is jouw dakconstructie niet sterk genoeg om deze te voorzien van nieuwe dakpannen? Dan kunnen de dakpanplaten bij Van Viegen een goede uitkomst bieden. Deze platen zijn namelijk lichter van gewicht en het gewicht wordt verspreid. Voor de renovaties van woningen biedt het daarom altijd een tal van uitkomsten. Tevens worden de dakpanplaten met enige regelmaat bij nieuwbouwwoningen toegepast. De kwaliteit van de platen zorgt er namelijk voor dat er voor langere tijd geen omkijken naar is en vanaf het moment van aanschaf geniet je al van lagere kosten. Je kunt jezelf daarom veel geld besparen door naar deze optie te kijken.

 

Goedkoper dan traditionele daken

De dakpanplaten bij Van Viegen zijn een stuk goedkoper dan de gewone dakpannen. Voor de aanschaf van jouw nieuwe dak ga je daarom al minder betalen. Echter bespaar je jezelf ook veel geld op basis van de installatie. Doordat de platen prefab geleverd worden, kunnen ze direct op de dakconstructie gelegd worden. Het bekleedt direct een groter oppervlak, wat ervoor zorgt dat er binnen een korte tijd een nieuw dak te vinden is. Door de kosten te drukken is het voor iedereen mogelijk om het dak weer naar behoren te krijgen.

 

Hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur

Niet alleen de kosten maken de dakpanplaten aantrekkelijk, ook geniet je van hoogwaardige kwaliteit waar jarenlang mee gedaan kan worden. De platen zijn voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt dat het onderhoud zo laag mogelijk gehouden kan worden en er een lange levensduur gegarandeerd wordt. De dakpanplaten zullen namelijk tot wel 50 jaar meegaan. Voor een langere tijd hoef je er niets meer aan te doen en heb je ook geen nieuwe kostenpost om het dak weer te vernieuwen. Hoogwaardige kwaliteit is alles wat je ervoor terugkrijgt en niet voor verassingen komt te staan.

 

Profiteren van voordelen

Wanneer je de dakpanplaten bij Van Viegen bekijkt, zie je direct dat je een groot aantal mogelijkheden hebt. Zo kun je gaan kijken naar de platen met en zonder isolatie, maar ook naar de kleuren waarin de platen komen. Alles is geheel naar wens aan te schaffen en je profiteert van de voordelen die je hebt. Je kunt de kosten aanzienlijk gaan drukken en laat jouw dak weer stralen. Doordat het niet van echt te onderscheiden is, zul je altijd een goed dak hebben en zie je het verschil niet met de andere daken.