Solido Wonen
Image default
Dak gevel en schoorsteen

De Dakmakers zijn experts als het om daken gaan

Waar kunt u terecht voor een dak reparatie? De Dakmakers zijn u graag van dienst. Wij zijn een betrouwbare firma. Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede conditie komt én blijft, kunt u gebruik maken van ons dak onderhoud-abonnement. Wij hebben deze service in het leven geroepen om zeker te stellen dat er geen grote dakschade ontstaat. We komen uw dak jaarlijks controleren. Bij veel van onze huidige klanten blijkt dat er meestal alleen wat kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn. Als er onverhoopt voor de volgende inspectie een lekkage of andersoortige schade ontstaat, komen we direct langs. De Dakmakers is bereikbaar via 085 022 0680 en info @ dakmakers.nl. Geeft u er de voorkeur aan een appje te sturen? Dat kan naar: 06 19 61 03 27.

Goed advies

De Dakmakers geven u graag advies, want onderhoud van dak is waar wij verstand van hebben. Naast onderhoud kunt u bij ons terecht voor reparatie, renovatie en preventie. Als Dakmakers timmeren we al meer dan dertig jaar aan de weg. We hebben alle mogelijke problemen qua daken voorbij zien komen. U kunt dan denken aan beschadigingen die zijn ontstaan door een hagelbui of door blikseminslag; lekkende daken als gevolg van slijtageplekken en bomen op daken die allerlei defecten veroorzaken.

Team met vakkennis

Ons team bestaat uit goed opgeleide vaklui. Ze kunnen uit de voeten op alle mogelijke daken. Wilt u het dak compleet vernieuwen en zoekt u een bedrijf dat ook het ontwerp voor zijn rekening kan nemen? Als u de klus aan ons overlaat, komt alles pico bello in orde. Op het gebied van daken zijn er allerlei duurzame trends waar te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld overwegen het dak met houtsnippers te bekleden. Een andere optie is een laag mos of andere begroeiing.

http://www.dakmakers.nl/