Solido Wonen
Image default
Bedrijven

De mooiste meubelgrepen

Nieuwe meubelgreep? | Met een nieuwe meubelgreep geef je jouw meubel makkelijk en snel een nieuwe frisse uitstraling. Er is keuze genoeg! Waar ga jij voor?

Je ziet het veel in bladen en op woonwebsites: je interieur een snelle make-over geven. Daar zijn vele manieren voor. Een ervan is een meubel of keukendeurtje snel en budgetvriendelijk een tweede leven te geven door de deurtjes of lades te voorzien van nieuwe perfect passende meubelgrepen!

Smal en strak voor een moderne minimalistische uitstraling, of bijvoorbeeld messing voor een trendy touch in je huis. Met een nieuwe handgreep voor je meubel frist een interieur helemaal op zonder er kapitalen aan uit te geven. Uitgebreide keuze en aantrekkelijke prijzen maken het uitzoeken van een nieuwe meubelgreep nóg eenvoudiger en leuker.

Handgrepen 128 mm

Ruime keuze in 128mm meubelgrepen | Alle stijlen, kleuren en materialen. Lees hier alles wat je wilt weten en maak je keuze!

Op zoek naar de juiste meubelgreep? Dan stel je eerst vast welke maat je nieuwe greep moet hebben, ook wel de steekmaat genoemd. Deze bepaal je door de hart-op-hart afstand te meten tussen de twee bestaande boorgaten. Veelvoorkomende maten zijn 96 mm handgrepen van 128 mm, 160 mm en brede grepen van 192 mm.

Nadat je de juiste maat bepaald hebt, komt het leukste deel: welke meubelgreep gaat het worden? Kies je een stijl die jouw kastje weer helemaal up-to-date maakt? Of ga je juist voor een vintage uitstraling? Ook om jouw aanrecht een make-over te geven is het aanbod meubelgrepen groot. Vorm, stijl, kleur en materiaalgebruik geven elke greep een eigen uitstraling. Bij bijvoorbeeld een lade die je vele malen open gaat trekken, is het goed te kijken welke vorm prettig in de hand ligt. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een knop of greep naar jouw zin te vinden. Welke kies jij?