Solido Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

De perfecte trampoline

Als u net een nieuw huis met een tuin heeft aangeschaft vraagt u zich misschien af wat u met de ruimte in uw tuin moet. U kunt er dan voor kiezen om aan de slag te gaan met een architect of misschien steekt u liever zelf de handen uit de mouwen. Wellicht heeft ook nog kinderen die bepaalde wensen hebben voor in de tuin. Daarbij is er een grote kans dat zij graag willen dat er een trampoline in de tuin komt. Een trampoline is een uitstekende manier voor uw kinderen om zich te vermaken, en er zal ook zeker wel gebruik van worden gemaakt.

 

Als u dan besloten heeft om een trampoline te kopen is er een ruim aanbod aan verschillende maten, opties en soorten. Een trampoline bestaat dan ook uit verschillende elementen. Belangrijk is om voor de aanschaf te bepalen wat voor vorm u wilt. U kunt kiezen uit vierkant, rond of rechthoekig. Afhankelijk van uw tuin zullen bepaalde vormen en formaten dus meer geschikt zijn. Daarbij heeft u ook de keuze om uw trampoline in te graven in de grond. Hierdoor zal de trampoline meer geïntrigeerd zijn in de tuin, en dus minder opvallen. Het nadeel is dat het meer werk is om de trampoline te vervangen of weg te doen. Ook is het belangrijk dat u goed de afmetingen meet zodat u zeker weet dat de trampoline perfect past. Het positieve is dat de kans op ongevallen minder groot is en dat u geen veiligheidsnet hoeft te kopen. Een trampoline met veiligheidsnet wordt aangeraden als u uw trampoline niet ingraaft.

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen kinderen heeft, maar dat u zelf een fanatieke springer bent. Mocht u geen kinderen hebben dan is het wellicht minder belangrijk om een veiligheidsnet te installeren. Gelukkig zijn er opties genoeg en is er altijd wel een trampoline te vinden die bij u past.

https://www.trampolines.nl/