Solido Wonen
Image default
Winkelen

Decoratie voor op je slaapkamer

Decoratie voor op je slaapkamer

Vooral tijdens de koude wintermaanden vinden we het doorgaans een stuk lastiger om op tijd uit bed te gaan. Waar we in de zomer vaak laat naar bed gaan en vroeg wakker zijn, geldt voor de wintermaanden vaak het tegenovergestelde. Dan is het wel zo fijn, dat wanneer je langer op je slaapkamer vertoeft, deze gezellig en sfeervol is aangekleed. Je kunt het net als bij je woonkamer, ook bij je slaapkamer zo gek maken als dat je dit zelf wilt. Vind jij het nu lastig en weet je niet goed hoe jij je kamer optimaal kunt decoreren, dan hebben wij enkele tips voor die je een eindje op weg helpen.

Nachtlampje

Op een slaapkamer zijn nachtlampjes onmisbaar. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook omzet ze zorgen voor een stukje sfeer. Helemaal wanneer je kiest voor aan beide kanten van het bed een nachtkastje om deze vervolgens te decoreren met een prachtige lamp. Hang vervolgens een mooie grote muurcirkel in het midden boven je bed en je slaapkamer zal een compleet andere look en feel hebben.

Ladder

Net als een nachtkastje, biedt ook een ladder oneindig veel functies. Zo’n ladder is niet alleen te gek qua decoratie, maar biedt je ook de ruimte tot het ophangen van één of meerdere kledingstukken. Vaak zien we, dat er wordt gekozen voor een ladder tegen een gekleurde muur en om het helemaal te af te stijlen kun je kiezen voor een set muurcirkels op een centimeter of 50 boven je ladder.

Kussens

Kussens zijn een onmisbaar onderdeel voor een sfeervolle en gezellige kamer. We hebben het dan uiteraard niet over onze kussens waar we met ons hoofd op liggen, maar sierkussens! Door gebruik te maken van sierkussen aan het voeteneind van je bed en als jij je bed hebt opgemaakt ook boven je hoofdkussen, zal je het gevoel hebben dat jij je in een hotel begeeft. Door te kiezen voor een bepaalde stijl, creëer jij je eigen hotel chique slaapkamer. Zo kun je kiezen voor een groene wand, in combinatie met soortgelijk gekleurde kussen en één of meerdere wandcirkels met bijvoorbeeld een dier of jungle print. Kortom, met deze 3 tips, maak jij van je slaapkamer een echte hotel slaapkamer. Dat wil jij toch ook?