Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Een fitness vloer op rol is onwijs handig

Een uitstekende fitness vloer op rol is ideaal voor de meeste sportscholen, maar ook voor de sportschool die je in je huis hebt gebouwd of als je een personal trainer bent en je flexibel en mobiel werkt. Je kunt de fitness vloer op rol namelijk weghalen en neerleggen wanneer je dat zelf wilt en wanneer je dus als een personal trainer werkt en op meerdere plaatsen werkt, kan je de fitness vloer op rol makkelijk oprollen en meenemen naar de volgende klant. Dit maakt het een stuk makkelijker om trainingen uit te voeren in een huis en hoef je niet altijd naar buiten. 

Een mobiele vloer

Een fitness vloer op rol heeft niet alleen voordelen voor een personal trainer, maar is ook erg handig voor in een sportschool. Sommige sportscholen zijn niet erg groot en worden ruimten het ene moment gebruikt om een fitness les op te geven en het andere moment wordt er weer yoga gegeven. Eigenlijk hebben beide lessen een andere ondergrond nodig en door middel van de fitness vloer op rol is dit ook mogelijk. Wanneer de les voorbij is haal je de vloer namelijk gewoon weer weg en kan je deze netjes opbergen. Maar dat wil niet zeggen dat de vloer niet stevig ligt, want de fitness vloer op rol kan namelijk ook gewoon gelegd worden op allerlei ondergronden. En je kunt hem ook leggen wanneer je hm niet meer weg wilt halen en deze wil laten liggen. 

Je persoonlijke sportschool

Als je jouw zolder of schuur hebt omgebouwd tot een fitness ruimte, mist het vaak nog wel een goede ondergrond. De oefeningen die je thuis uitvoert zijn toch net even wat anders dan in de sportschool, omdat je toch wat voorzichtiger bent met je houten vloer dan met de rubberen vloer die je in de gym vindt. Maar door middel van de fitness vloer op rol is dit verleden tijd.