Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Ga naar Mijnvloeropmaat.nl voor uw nieuwe vloer

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u een nieuwe look in huis? Dan is een nieuwe vloer essentieel. Met een goede vloer legt u de basis voor de rest van uw inrichting. De perfecte vloer is alleen nog niet zo gemakkelijk gevonden. Bij Mijnvloeropmaat.nl bent u bij het juiste adres voor de perfecte laminaat en PVC vloeren!

De beste kwaliteit bij Mijnvloeropmaat

Ongekende kwaliteit, dat is waar Mijnvloeropmaat bekend voor staat. Bij ons vind u laminaat en PVC vloeren. Laminaat is misschien wel één van de meest populaire soort materialen voor de vloeren in huis. Het is gemakkelijk te leggen, is verkrijgbaar in allerlei stijlen, printen en kleuren en is bovendien veel goedkoper dan de meeste houten vloeren. Dankzij de eenvoudige kliksystemen leg je het laminaat eenvoudig langs elkaar. Een ander belangrijk voordeel is dat laminaat vrijwel onderhoudsvrij is. Het is niet nodig om laminaat om de zoveel tijd te behandelen, zoals dat met een houten vloer wel nodig is. Het simpelweg schoonhouden van het laminaat is al genoeg, om het zijn originele, warme en natuurlijke uitstraling te laten behouden. Op de lange termijn scheelt dit ook in uw portemonnee. Bij Mijnvloeropmaat.nl heeft u de keuze uit vele verschillende soorten laminaatvloeren. Naast laminaatvloeren die op hout lijken, heeft u ook de mogelijkheid in laminaatvloeren die op steen lijken. Als u een stenenlook wilt en tegelijkertijd een warme uitstraling wilt creëren, is dit de allerbeste oplossing.

PVC vloeren worden gemaakt van kunststof. Dit biedt verschillende voordelen ten opzichte van houten of laminaten vloeren. Een PVC vloer is namelijk hartstikke sterk en hierdoor ontzettend duurzaam. Het kan niet gaan rotten en krimpt of zet ook niet uit. Dit is vooral handig, wanneer u hier met vorige vloeren wel last van had. Het onderhoud stelt ook vrijwel niets voor. Net zoals met laminaat is het namelijk niet echt nodig om de vloer te onderhouden. Uiteraard is het verstandig om de vloer goed schoon te houden, hierdoor blijft de vloer langer mooi. Wanneer de vloer niet schoongemaakt wordt, krijgt het een doffere kleur en verliest het zijn glans. Ontzettend zonde van zo een mooie vloer.

De allerbeste service

Bij Mijnvloeropmaat.nl kunt u niet alleen de beste vloeren vinden, maar krijgt u ook nog eens de allerbeste service. Met 20 jaar ervaring weten alles over onze vloeren en precies wat u als klant nodig hebt. Heeft u vragen over een bepaalde vloer of heeft u gewoonweg advies nodig bij het kiezen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je dan te woord. Wij zijn pas tevreden als u het perfecte antwoord hebt. Als kers op de taart, leveren wij onze vloeren binnen Nederland en België helemaal gratis!

https://mijnvloeropmaat.nl/