Solido Wonen
Image default
Woningen

Goedkope VELUX dakramen

Als je gezinsuitbreiding hebt, of graag een thuiskantoor wil maken, is de zolder hier perfect voor. De zolderkamer is qua vloeroppervlak vaak net zo groot als een hele verdieping; super veel ruimte om hier iets van te maken dus! Als je de zolder gaat opknappen, zijn er diverse stappen die je kunt ondernemen. Zo kun je de wanden opnieuw schilderen en een mooie, nieuwe vloer plaatsen. Ook zullen er waarschijnlijk veel spullen moeten worden uitgezocht. Vaak is er op een zolder niet zo veel natuurlijk licht. Dit kun je oplossen door een goedkoop dakraam te laten plaatsen.

Voordelen van een dakraam

Een dakraam zorgt er ten eerste natuurlijk voor dat er veel meer natuurlijk daglicht de zolderkamer binnen schijnt. Daarnaast kun je een dakraam met de hand makkelijk openen en sluiten. Dakramen zijn meestal ook op een kiertje te zetten. Het is dus makkelijk te reguleren hoeveel frisse lucht er de kamer binnenkomt. Frisse lucht is immers net zo belangrijk als veel daglicht!

Dakramen hoeven helemaal niet duur te zijn. Ook binnen de grote merken kun je gewoon goedkope VELUX dakramen vinden. Deze ramen worden namelijk in vaste maten geproduceerd. Hierdoor zijn de kosten veel lager voor jou als klant dan wanneer je een dakraam op maat laat maken. Bij een goedkoop dakraam heb je natuurlijk ook de juiste zonwering nodig. Ook dit komt in vaste maten die aansluiten bij de standaardafmetingen van de dakramen.