Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

Kies voor duurzaam met het recyclebare bekersysteem!

Organiseer je binnenkort een evenement waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is? Dan kun je natuurlijk geen drankjes serveren in plastic wegwerpglazen. Hiervoor is een oplossing bedacht. Met een recyclebaar bekersysteem genieten jouw gasten van de voordelen van een plastic glas en dragen ze tegelijkertijd bij aan duurzaamheid. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Waarom plastic glazen?

Plastic glazen zijn gemakkelijk in gebruik, omdat je deze niet hoeft te verzamelen en af te wassen. Dit scheelt veel in personeelskosten. Daarnaast geeft het consumenten een gevoel van veiligheid en hygiëne. Het nadeel van deze bekers is dat ze niet duurzaam zijn, omdat het geen natuurlijk materiaal is en ze niet gerecycled worden.  

 

De oplossing

Plastic glazen zijn niet duurzaam, omdat ze niet gerecycled kunnen worden. Hier is een oplossing voor bedacht, namelijk: PET. PET is een soort plastic dat kan worden gerecycled tot nieuwe plastic glazen. Wanneer er drankjes worden geserveerd in PET glazen, is het na afloop van het evenement belangrijk om deze glazen weer te verzamelen. 

 

Inzamelboxen 

Het verzamelen van de plastic glazen kost veel tijd en daardoor stijgen de personeelskosten. Dit is een reden waardoor ondernemers toch kiezen voor standaard plastic glazen. Wanneer consumenten de glazen zelf in een bak deponeren is het probleem opgelost. Vanuit deze gedachten zijn er speciale inzamelboxen ontwikkeld. Deze kun je makkelijk online bestellen en vervolgens op het evenementen terrein plaatsen. Na afloop van het evenement laat je deze boxen ophalen en recyclen. 

 

Bestel de PET glazen online!

Wil je deze PET plastic glazen en inzamelboxen gebruiken bij het eerstvolgende evenement dat je organiseert? Neem dan een kijkje op de website van Disposable Direct en ontdek het assortiment. Ze hebben een groot assortiment aan allerlei soorten PET glazen. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.packagingdirect.nl/