Solido Wonen
Image default
Woningaanbod

Makelaar Veenendaal

Ik ben op zoek naar een makelaar Veenendaal (zonnenbergmakelaardij.nl). Ik wil mijn huis in Veenendaal graag verkopen dus ben op zoek naar een makelaar in de buurt. Ik weet niet goed welke ik moet kiezen aangezien er nog redelijk wat makelaars in de buurt zitten. Ik ben namelijk van plan een ander huis te kopen, namelijk in Opheusden. Maar ik vind het risico te groot dat ik dat huis koop en dat ik mijn eigen huis nog te koop heb staan, is toch wel een beetje te riskant. In dit blogje lees je of ik mijn huis inderdaad heb kunnen verkopen, het nieuwe huis heb kunnen kopen en lees je ook welke makelaar ik voor mijn huidige huis heb gekozen. Opmerkingen of suggesties verneem ik graag in een reactie onder dit blogje.

 

Makelaar Veenendaal zoeken

Om een makelaar te zoeken moest ik natuurlijk eerst een makelaar Veenendaal zoeken. Dit deed ik door bovenstaand zoekwoord in te typen in Google. Ik kwam al vrij snel op de website van Zonnenberg makelaardij. Het was een mooie website die verschillende mooie huizen in de buurt van Veenendaal te koop heeft staan. Ze doen niet alleen Veenendaal, maar ook huizen in Rhenen, Lienden en omstreken.

 

Huis in Opheusden

Het is allemaal gelukt en ik heb het huis in Opheusden gekocht! Ik wil graag Zonnenberg makelaardij hartelijk bedanken voor het verkopen van mijn huis zodat ik het andere huis kon aanschaffen. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe aankoop en ik hoop dat ik hier nog een paar jaartjes hier kan blijven zitten. Zonnenberg heeft een zeer goede service geleverd en is erg sociaal in de omgang met potentiele kopers, maar ook zeer vriendelijk tegenover mij. Ik durf er alles op te zetten dat het door het vriendelijke personeel komt dat het huis zo snel is verkocht.