Solido Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Mooie en volle lippen

Mooie en volle lippen stralen altijd veel jeugdigheid uit. Naarmate we ouder worden, neemt het volume van onze lippen af. Net als de rest van het lichaam wordt de huid een beetje slap en gaat alles hangen. Je krijgt hierdoor dus minder mooie en volle lippen. Daarnaast zijn er ook mensen die nooit echt volle lippen gehad hebben, zij hebben erg smalle en dunne lippen. Veel mensen vinden dit niet erg mooi, of je het nu van jezelf hebt of dat het door ouderdom gekomen is. Het kan je erg onzeker maken en je kan er dan voor kiezen om te besluiten om fillers lippen te nemen. Het is een redelijk makkelijke cosmetische ingreep met een groot resultaat. De lippen zullen er weer vol, mooi en jeugdig uitzien.

Veel vrouwen kiezen voor deze ingreep en het is dan ook erg populair onder beroemde mensen om deze ingreep te doen wanneer zij ouder worden of dunne lippen hebben. Fillers kunnen erg gemakkelijk in de lippen gespoten worden en daarom is het een optie waar veel mensen voor kiezen, met een groot resultaat. Vaak denken mensen dat de lippen worden opgespoten met botox, maar botox in lippen is iets wat niet gedaan wordt om de lippen met mee op te vullen. Botox wordt vaak alleen aan de zijkanten van de lippen of rond de mond gebruikt wanneer deze huid gaat hangen of rimpels vertoont. Het wordt namelijk niet gebruikt om de lippen voller te maken. Botox is namelijk een middel dat spierverlammend is waardoor rimpels verdwijnen, maar zorgt niet voor een vullend effect zoals de fillers in de lippen wel doen.  Botox laat enkel rimpels verdwijnen in het gezicht.

Het gebruik van fillers is erg veilig. De stoffen die in de fillers gebruikt worden zijn namelijk stoffen die al van nature in ons lichaam aanwezig zijn. Vaak wordt hyalonzuur gebruikt om te zorgen dat de lippen mooi en vol zijn en je er jeugdig uitziet.

http://faceland.nl