Solido Wonen
Image default
Verbouwen

Muur laten spuiten door een latex spuiter

Muur laten spuiten door een muur spuiter

Steeds meer mensen huren een muur spuiter in om hun muren een nieuwe kleur te laten geven. Het grootste voordeel van spuiten is dat er een groter oppervlak in een keer gedaan kan worden. Hierdoor is het sneller klaar en kun je ook sneller genieten van de nieuwe ruimte. Daarnaast is het vaak ook nog eens een stuk goedkoper. Als je vooraf zorgt dat de ruimte leeg is, dan is het vaak in een dagje gepiept.

Wat kun je hiervan verwachten?

Een muur spuiter is een schilder die zich gespecialiseerd heeft in het geven van een nieuwe kleur aan muren. Spuiten is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Het is belangrijk dat dit gelijkmatig gebeurd en daarvoor leert de muur spuiter tijdens zijn opleiding verschillende spuittechnieken. Haastige spoed is zelden goed en gelijkmatige verdeling zorgt voor het beste eindresultaat. Daarnaast is het ook een efficiënte manier waarmee veel tijd bespaard wordt. Hierdoor hoef je vaak geen meerdere dagen vrij te nemen. Uiteindelijk ben je onderaan de streep dan ook nog eens een stuk voordeliger uit. Als je het vergelijkt met de reguliere verfmethodes kan je vaak tot wel 40% besparen. Een spoedopdracht in de avond is in de meeste gevallen ook bespreekbaar.

Waarom een muur spuiter inhuren?

Een muur spuiter is een echte vakman die zorgt voor een prachtig eindresultaat. Daarnaast krijg je ook nog eens 5 jaar garantie op het werk wat zij geleverd hebben. In principe zijn er 2 soorten pakketten waaruit je kunt kiezen. Het eerste pakket wordt ook wel het budget pakket genoemd. Hierbij ga je zelf de ruimte leegmaken en alles netjes afplakken. Op deze manier hoeft de schilder alleen de muren te spuiten. Zo is hij sneller klaar en daardoor betaal je een stuk minder arbeidsloon. Afhankelijk van het aantal vierkante meters kan dit al snel tientallen tot honderden euro’s schelen.

Het tweede pakket wordt ook wel het totaalpakket genoemd. Hierbij doet de schilder alle werkzaamheden die nodig zijn voor de klus. Afhankelijk van het budget wat je hebt kan er een offerte op maat worden gemaakt. De meeste mensen kiezen ervoor om zelf de spullen uit de ruimte te halen. De schilder hoeft in dat geval alleen nog maar alles vlak te maken en af te plakken. De schilder doet dit werkt vaak al enkele jaren waardoor hij ook een stuk sneller is in het afplakken van de nodige elementen. Daarnaast weet je zo ook zeker dat het goed afgeplakt is waardoor het eindresultaat verbluffend wordt.

 

Het eindresultaat dat telt!

De belangrijkste reden waarom je een muur spuiter inhuurt is toch wel het eindresultaat. Veel mensen denken dat het makkelijk is om een ruimte te verven of te spuiten. Echter als je dit niet vaak gedaan hebt valt het nogal vies tegen. Dit komt vooral doordat je bij spuiten echt op een gelijkmatig tempo moet werken. Als je afzwakt door bijvoorbeeld kramp in de armen, dan zie je dit terug in het eindresultaat. Laat daarom vandaag nog de spuitwerk kosten voor jouw project berekenen!

Schildersbedrijf Zoetermeer is beschikbaar voor het spuiten van jouw wanden en plafonds.