Solido Wonen
Image default
Energie

Over elektrische boilers.

Over elektrische boilers.

elektrischeboiler.eu is een webshop vol met elektrisch aangedreven apparatuur, hoofdproduct; boilers. Hoewel deze webshop-naam gericht is op elektrische boilers, zijn er ook plenty andere elektrische producten te vinden. Al deze producten zijn verkrijgbaar voor consumenten, maar ook installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden zullen hier hun hart op kunnen halen.

Ze bieden zeer scherpe prijzen omdat zij groot inkopen en alles zelf op voorraad hebben. De te verkrijgen merken zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas, DAT en Elterm.

Wat zij doen.

Elektrischeboiler.eu is een webshop met showroom en magazijn en is gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo. Het bedrijf bestaat al ruim 10 jaar.

Begonnen als kleine webshop, maar inmiddels hebben ze meerdere eigen websites in beheer. Alles is gericht op elektrische apparaten en gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt.

Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en zijn de producten zeer duurzaam.

In samenwerking met de producenten zijn zij altijd bezig om verbeteringen aan te brengen. Neem bijvoorbeeld verbeterde isolatietechnieken bij de nieuwste elektrische boilers waardoor er veel bespaard kan worden op het energieverbruik.

 

 

De mensen achter elektrischeboiler.eu

Inmiddels worden er al vele jaren met veel plezier verschillende webwinkels opgezet en dit doen zij nog steeds. Dit is natuurlijk ook het geval voor de core website elektrischeboiler.eu.

Zo blijven ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze markt en kunnen uit eigen ervaringen goede tips en adviezen geven.
Geen situatie is natuurlijk gelijk, maar samen kan er exact afgestemd worden wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie.

 

Advies op maat

Hoezeer ze bij elektrischeboiler.eu er ook van overtuigd zijn dat de productinformatie overzichtelijk en duidelijk is, blijft het soms lastig om de juiste boiler of doorstromer te kiezen.

De gemotiveerde specialisten kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste toestel voor jouw persoonlijke situatie. Of het nu gaat gaat om vervanging van een boiler of geiser, een nieuwe situatie of prijsaanvraag voor een groot project of Vva oplossing, ze staan voor je klaar!

Op werkdagen zijn zij telefonisch te bereiken op nummer 072 – 369 0067. Maar je kunt je vraag of opmerking ook 24/7 mailen naar info@elektrischeboiler.eu.

 

Wist je dat…

Wij ook een handige boiler calculator hebben waarmee je eenvoudig kunt uitrekenen welke inhoud boiler je nodig hebt?

Bezoekadres, Showroom en magazijn

De showroom, kantoor en werkplaats is gevestigd op De Wagenmaker 2, 1851 PX, te Heiloo.

Het is mogelijk om producten af te halen, maar ook een persoonlijk adviesgesprek behoort tot de mogelijkheden.

https://elektrischeboiler.eu/