Solido Wonen
Image default
Entertainment

PlayStation innoveert met lef

Waar het in de vorige stappen tussen generaties vaak links bleef liggen. Pakt Sony de innovatieve draad weer op. Met het saaiere en simpelere ontwerp van de vorige PlayStations was in principe niks mis mee, maar Sony wilde iets nieuws. En dat is zeker gelukt. Door het bijzondere model is de Playstation 5 aanbieding een pronkstuk in iedere kamer. Mensen die een tijdje niet meer in de buurt zijn geweest van een console zullen denken dat een console is gaan tijdreizen uit het jaar 2050.

Comfort staat op één

Je kent het wel. Je start je game op, je gaat je hond uitlaten, je verfrist jezelf even onder de douche en doet de afwas die je al een week hebt opgespaard. Je loopt terug naar de televisie en je moet nog enkele minuten wachten tot je game daadwerkelijk is opgestart. Oké, een beetje overdreven is het wel. Maar met veel dank aan de snelle SSD-kaart die in de nieuwe PlayStation zit hoef je nooit meer te wachten om je favoriete spel te spelen. De PlayStation bewijst ook comfortabel te zijn voor de ogen. Met een maximum van 120 FPS zijn de beelden net zo vloeiend als een rivier die bergafwaarts stroomt. Voor de fanatieke gamers is het vanaf nu ook geen probleem om tot in de nacht te gamen zonder dat je je huisgenoten wakker gemaakt door een blazende console. De PlayStation 5 is zo stil als een muis.

De klasse van PlayStation

Met de PlayStation haal jij klasse in huis. Door het gestroomlijnde aspect die de PlayStation uitstraalt is gamen nog nooit zo fijn geweest. En wat goed is hoeft niet verbeterd te worden, het menu heeft veel weg van het bekende menu van de PlayStation 4. Dit betekent niet dat de nieuwe generatie console van Sony op dat gebied geen vooruitgang heeft geboekt. Alles ziet er vloeiender uit en dat straalt gebruiksvriendelijkheid en klasse uit.

Via: www.playstation-aanbieding.nl