Solido Wonen
Image default
Management

Small business ideas in marathi

Ideeën voor kleine ondernemingen

De eerste stap naar het starten van een eigen bedrijfje is weten wat voor bedrijfje u wilt starten. Gebruik deze lijst als uitgangspunt voor uw eigen creativiteit. Hier zijn een paar vragen om te overwegen terwijl u de onderstaande opties doorleest:

 

Welke vaardigheden heb je al, en waar wil je meer over leren?

Wat voor soort taken doet u graag?

Zijn er beperkende factoren die u in overweging moet nemen, zoals een tijdslimiet of aanloopkosten?

 

*Alle gegevens over jaarsalarissen zijn afkomstig van Glassdoor per augustus 2022.

 

1. IT/computer consultant

Een IT- of computerconsultant helpt andere kleine bedrijven bij het opzetten en repareren van hun computersystemen. Vaak zullen deze andere bedrijven geen interne IT-afdeling hebben, dus als ze tegen een probleem aanlopen, zullen ze hun consultant bellen. Een IT-consultant kan ook te maken hebben met computerleveranciers wanneer klanten nieuwe systemen of onderdelen voor reparatie nodig hebben.

 

Goed voor mensen die houden van: computers bouwen en repareren

 

Vereist: een gereedschapsset, lokaal reizen, enige fysieke kracht

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $88.303

 

2. Reparateur

Zowat alles heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig, of het nu gaat om verstopte dakgoten, een lekkende kraan of een hek dat niet wil dichtklikken. Een reparateur repareert problemen in huis of op het werk. Dit kan gaan van klusjes tot meer gespecialiseerde problemen, zoals het repareren van airconditioningsystemen of het installeren van nieuwe boilers.

 

Goed voor mensen die graag: met hun handen werken, leren hoe dingen werken en dingen repareren

 

Vereist: een gereedschapsset, lokaal reizen, fysieke kracht en flexibiliteit

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $ 64.029

 

3. Tuinarchitect/tuinman

Mensen die in voorsteden of op het platteland wonen, hebben vaak tuinen te onderhouden, en een tuinarchitect of hovenier kan daarbij helpen. Hij of zij kan het gazon maaien, struiken verzorgen, bloemen planten of helpen bij kleine ongedierteproblemen, zoals het plaatsen van hekken om eekhoorns weg te houden van bloeiend fruit.

 

Goed voor mensen die houden van: fysiek werk, buiten zijn, en tuinontwerp

 

Vereist: materiaal voor tuinaanleg, lokaal reizen, en fysieke kracht

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $54.092

 

4. Schoonmaakservice

Veel mensen kiezen ervoor om professionele schoonmakers in te huren om hen te helpen bij het bijhouden van stof en vuil opbouw, met hen te komen hun huis of bedrijf schoon te maken wekelijks of maandelijks. Dit type van voorspelbare planning kan nuttig zijn voor mensen die graag vooruit plannen. Schoonmakers kunnen regelmatig stofzuigen, afstoffen en gootstenen schrobben, en indien nodig dieptereinigingsdiensten aanbieden voor moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Goed voor mensen die houden van: schoonmaken en organiseren

 

Vereist: schoonmaakbenodigdheden, lokaal reizen en manoeuvreerbaarheid

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $47.487

 

5. Professional organizer

Professional organizers helpen mensen met het beheren van rommel in hun huizen. Ze kunnen kasten organiseren, rommelladen opruimen, of meer zichtbare bezittingen sorteren. In de omgang met spullen van hun cliënt, kunnen professionele organisatoren helpen zich te ontdoen van dingen die ze niet meer nodig hebben via donatie, verwijdering, of verkoop, en sommige zijn gespecialiseerd in het organiseren van voor mensen die leven met een handicap of senioren.

 

Goed voor mensen die houden van: sorteren en organiseren

 

Vereist: organisatiebenodigdheden (zoals bakken), lokaal reizen, en wendbaarheid

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): 60.103 dollar

 

6. Persoonlijke chef

Personal chefs zorgen ervoor dat hun klanten goed gevoed zijn, door zowel hun voedingsbehoeften als smaakvoorkeuren in de menuselecties te verwerken. Personal chefs kunnen werken voor enkele klanten, of ze kunnen maaltijden bereiden voor veel klanten op een dagelijkse of wekelijkse basis. Het kan helpen om voedingscursussen of kooklessen te volgen voordat je een personal chef wordt, maar het is geen vereiste.

 

Geschikt voor mensen die houden van: werken in de keuken en voeding

 

Vereist: kookgereedschap, lokaal reizen, toegang tot ingrediënten

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $72.540

 

7. Binnenhuisarchitect

Interieurontwerpers richten de huizen van hun klanten in en doen alles van het selecteren van verfkleuren en verlichting tot het vullen van kamers met meubels en kunst. Sommige interieurontwerpers houden ook toezicht op contractwerk, zoals de installatie van kasten of het slopen van muren. Binnenhuisarchitecten kunnen vaak samenwerken met andere lokale kunstenaars, houtbewerkers of meubelmakers om betere deals voor hun klanten te krijgen, en ze zullen vaak een rooster van betrouwbare aannemers opbouwen.

 

Goed voor mensen die houden van: design en styling

 

Vereist: sociale vaardigheden en organisatie

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $90.328

 

8. Fotograaf

Mensen huren vaak fotografen in om grote evenementen vast te leggen, zoals verjaardagsfeestjes of bruiloften, maar ook persoonlijke momenten, zoals een verloving of de groei van hun gezin. Sommige fotografen specialiseren zich in één soort evenement, terwijl anderen een scala aan diensten aanbieden. Hoe dan ook, fotografen spelen een grote creatieve rol in de meest speciale dagen van veel mensen.

 

Goed voor mensen die houden van: art direction, artistieke expressie, en het vastleggen van momenten

 

Vereist: camera-apparatuur, lokaal reizen, en wendbaarheid

 

Gemiddeld jaarsalaris (VS): $66.628


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/