Solido Wonen
Image default
Kinderen

Check ook deze stoere Berg skelters

zijn jouw favoriete berg skelters? Is dat een skelter waar je snel mee kunt racen? Of is dat juist een Wat skelter waar je gemakkelijk en rustig de buurt mee kunt verkennen? Of wil je liever een skelter hebben van een bekend auto of tractor merk? Het bekende skelter merk Berg maakt de mooiste en veiligste skelters van Nederland. Dit zijn skelters waar kinderen van dromen. De skelters van Berg zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor jaren speelplezier.

 

Wat is het verschil tussen de skelters in het Berg assortiment?

Als je naar het assortiment gaat kijken van Berg skelters dan zul je opmerken dat het aanbod ontzettend groot is. Je hebt skelters vooral allerlei leeftijden, van klein naar groot, van jong naar oud. Besluit je een Berg skelter aan te schaffen dan is het verstandig om eerst de lengte van je kind te weten. Vergelijk je deze lengtes met de lengtes die bij de skelters zijn aangegeven dan krijg je een goed beeld welke skelter goed bij je kind past. En weet je eenmaal welk platform qua maat de goede is dan is het alleen nog maar een kwestie van de mooiste skelter uit te kiezen.

Zijn skelters alleen maar voor jongens?

Denk je dat skelters alleen maar voor jongens zijn dan zit je verkeerd. Berg skelters zijn er zowel te vinden voor jongens als meisjes. Voor de allerkleinsten kindjes is er de Berg Go met een beschikbaarheid van vijf verschillende kleuren. Daarnaast zijn de Berg Rally, Berg Buddy, Berg Buzzy en Berg Ruppy ook te koop voor zowel jongens als meisjes. Dat betekent dat er genoeg aanbod is voor zowel jongens als meisjes bij Berg. Skelters zijn dus niet alleen maar voor jongens.

 

Het speciale BFR systeem van grote Berg skelters Alle grote Berg skelters (voor kinderen vanaf vijf jaar) hebben een BFR systeem. BFR staat voor Brake (rem), Freewheel (vrijloop) en Reverse (achteruit). Dat betekent dat je met elke grote Berg skelter met de pedalen kunt beslissen of je achteruit of vooruit wilt gaan. Hetzelfde systeem is ook beschikbaar met drie versnellingen. Deze drie versnellingen zorgen ervoor dat het trappen een stuk makkelijker wordt gemaakt. Hellingen, heuvels en onregelmatige ondergronden trotseren is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast het normale BFR systeem heb je ook het XXL BFR systeem. Alleen dit XXL BFR systeem is op een stevig en lang frame.