Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Snel huis verkopen aan een opkoper

Een vastgoedmakelaar en een verkoopmakelaar in één organisatie

De meeste mensen denken aan een verkoopmakelaar als zij hun huis willen verkopen. Sons Real Estate wil hier graag verandering inbrengen, want het kan ook anders. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die ook woningen inkoopt. Wij zijn landelijk actief als een makelaar die uw huis kan opkopen en verkopen aan ons grote investeerdersnetwerk.

 

De voordelen van uw huis verkopen bij een opkoper
Bij een gewone verkoopmakelaar zijn veel kosten en tijd verbonden. Een traditionele makelaar kost al gauw €5.000. Voor dit geld worden er foto’s van uw huis gemaakt en wordt uw huis op een huizensite geplaats. De potentiele verkopers komen langs voor een bezichtiging en de verkoopmakelaar leidt de kopers rond. De verkoopmakelaar helpt bij het onderhandelen voor de verkoopprijs en hij stelt een koopcontract op. Ondertussen kunnen er een paar maanden of jaren voor bij gaan. Bij Sons Real Estate hoeft u geen makelaarskosten te betalen en kunnen wij direct een vrijblijvend bod op uw huis zetten. Er hoeven geen foto’s op het internet te staan van uw huis en met één bezichtiging kunnen wij al bepalen welk bod we willen uitbrengen. Wij stellen zelf een koopcontract op en we kunnen het snel afhandelen bij de notaris. Dit kan allemaal gebeuren in een paar dagen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn geen gewone vastgoedmakelaar en zetten een stapje extra om van uw wensen te voorzien. Zo hebben wij meerdere diensten die niet mogelijk zijn bij een traditionele makelaar. Wij kopen woningen op in alle soorten staten. Verborgen gebreken zijn bij ons geen probleem en we knappen uw huis op voordat het huis wordt verkocht aan ons investeerdersnetwerk. We bieden u een gratis en vrijblijvend bod aan op basis van de marktontwikkelingen, de vraag en uw persoonlijke situatie.

 

Bent u geïnteresseerd om uw huis te verkopen bij een vastgoedmakelaar? Huis opkoper Sons Real Estate is dé opkoopmakelaar voor woningen, beleggingspanden en bedrijfspanden voor een vrijblijvend en gratis bod!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/