Solido Wonen
Image default
Verbouwen

Verschillende soorten laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn een van de meest populaire vloersoorten. Het is verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en stijlen die in elk huis passen. Laminaatvloeren koop je bij bouwmarkt Rotterdam. Als u op zoek bent naar een laminaatvloer voor uw huis of bedrijf, dan zijn hier enkele veelvoorkomende soorten die u kunt tegenkomen.

Het hebben van tegellaminaat

Tegel laminaat kopen is een populaire optie. Ze zijn gemaakt van porselein of keramische materialen die een gladde afwerking op de muur of het vloeroppervlak creëren. Tegels kunnen verschillende vormen en ontwerpen hebben om in elke kamer in uw huis te passen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, omdat ze niet hoeven te worden verzegeld of in de was gezet, zoals bij sommige andere soorten.

Een waterbestendig laminaat

Waterdichte laminaatvloeren zijn een relatief nieuw product op de markt, maar worden sindsdien steeds populairder. Het is een geweldige manier om uw huis om te toveren in een modernere, verfijndere ruimte waar u en uw gezin graag zullen wonen. Waterbestendige laminaatvloeren zijn een van de meest duurzame en kosteneffectieve vloer opties die er zijn. Het beste van dit product is dat het op bijna elk oppervlak kan worden geïnstalleerd, inclusief beton, baksteen en steen. Ze zijn er in verschillende stijlen, kleuren en designs. Het belangrijkste voordeel van een waterdichte laminaatvloer is dat deze niet geschuurd of verzegeld hoeft te worden voor het leggen. Dit betekent dat u geen extra geld hoeft uit te geven aan arbeidskosten of benodigdheden bij het installeren van dit type vloer in uw huis of bedrijf.

Visgraat laminaat vloeren

Laminaatvloeren met visgraatmotief zijn een uitstekende keuze voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Het is er in veel verschillende stijlen, breedtes en diktes. Het heeft een unieke uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen. Het kan op elk type ondervloer worden gelegd. Het visgraatpatroon komt het vaakst voor op de toplaag van een plankenvloer systeem. U kunt het echter ook op de onderste laag gebruiken als u ervoor kiest om tapijt over uw afgewerkte vloer te leggen. Als je je vloer wilt veranderen en niet zeker weet voor welk laminaat je moet gaan, is het geen slecht idee om voor een visgraat laminaat te kiezen. Het goede nieuws is dat je ze net zo goed online kunt bestellen.