Solido Wonen
Image default
Dienstverlening

Waarom een latex spuiter op locatie inhuren?

Waarom een latex spuiter op locatie inhuren?

Steeds meer mensen kiezen voor een latex spuiter omdat zij snel hun woning willen laten omtoveren tot een paleis. Het aanbrengen van latex met spuittechnieken is streeploos en snel op te leveren. Het enige wat van tevoren gedaan moet worden is het maken van een afspraak op locatie. Dit kun je telefonisch of via het internet vaak inplannen op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Wat doet een latex spuiter?

Een latex spuiter kan muren en wanden voorzien van een nieuwe kleur. Dit doen zij op een efficiënte en snelle manier met spuittechnieken. Daarnaast werkt het ook nog eens zonder strepen en krijg je een mooi egaal effect. Doordat dit veel sneller werkt is de prijs ook aantrekkelijker. Op deze manier wordt het voor iedereen toegankelijk om zijn of haar woning te laten verven. In de meeste gevallen worden er op dezelfde dag 2 lagen aangebracht voor het beste resultaat. Door het lager aantal arbeidsuren kun je wel tot 40 % besparen in vergelijking met het reguliere verf tarief. Het resultaat is vele malen beter waardoor je er nog langer van kunt genieten. Tevens kun je kiezen uit latex of lak verf en krijg je maar liefst 5 jaar garantie op het geleverde spuitwerk. Eventueel is een spoedopdracht in bijvoorbeeld de avond ook bespreekbaar. Zo kun je altijd rekenen op de professionele schilder.

Dit zijn de beschikbare pakketten

Er zijn 2 pakketten waar je uit kunt kiezen. Het verschil zit hem in de prijs en het voorwerk wat je eventueel zelf doet. Zo hebben wij een budget pakket waarbij je alles zelf afgeplakt en afgedekt. Dit is het voordeligste pakket, maar je moet hierbij ook de contactdozen van de stroom demonteren. Op deze manier kun je per vierkante meter een hoop geld besparen. Echter is het wel een tijdrovende hobby wat veel tijd kost en goed moet gebeuren. De meeste mensen kiezen daarom voor het alles in 1 pakket waarbij ze totaal ontzorgd worden. Onderaan de streep is dit ook vele malen voordeliger doordat de schilders dit veel sneller kunnen doen. Zij doen vaak dit werk enkele dagen per week en hebben dit klusje zo geklaard. Jij hoeft dan ook geen vrij te nemen van het werk om dit voorwerk te doen. Bij dit pakket krijg je niet alleen het latex spuiten, maar ook al het eventuele kitwerk wordt voor je gedaan.

De locaties waar

De locaties waar wij spuitwerk afleveren liggen door het hele land verspreid. In Brabant zijn wij ondere andere actief in Tilburg, Breda en Oosterhout. Daarnaast leveren wij ook latex spuitwerk in Almere, Amsterdam, Lelystad en Zandvoort. Op de website kun je alle locaties vinden waar wij actief zijn, maar woon je daarbuiten dan is dit ook geen probleem. In overleg kunnen wij een scherpe prijs maken voor alle locaties in Nederland. Indien het om een grote klus gaat zijn wij in staat om ons eigen verblijf in de buurt te regelen. Dus pak je kans en profiteer van de voordelen van de latex spuiter.