Solido Wonen
Image default
Onderwijs

Welk pakket is het best bij rijschool BVO

Je kunt uit meerdere pakketten kiezen bij rijschool BVO. Welk pakket is dan het best en het voordeligst? De goedkoopste pakket is de instap pakket. Je krijgt weinig rijlessen en dat is eigenlijk voor beginners die het snel willen leren. Je krijgt niks extra erbij. BVO basispakket is het 2e pakket. Je krijgt 30 rijlessen met een praktijkexamen en een oefenexamen. Je mag dat al beginnen van 16 en een halve jaar. De laatste pakket is een all in pakket. Je krijgt alles erop en eraan. Je krijgt ook 40 lessen en niet maar 30. Je weet dan goed hoe je het moet doen bij de toets en je maakt weinig duurt. 

Alle voordelen bij rijschool BVO

Je hebt een hogere slagingspercentage bij de rijschool, de mensen die je helpen zijn vriendelijk, ze halen je op en brengen je ook thuis en ze zijn van 9 tot 9 open. In het weekend zijn ze van 9 tot 6 open. Je hebt dus genoeg tijd om een je rijles te volgen en goed geleerd te hebben over de regels en de weg. Je zit in een moderne lesauto wat bijna geen slijtage heeft. Je 14 plekken waar ernaartoe kunt gaan. De plekken zitten overal in Nederland dus ze kunnen nog snel naar jou toe gaan.  

Contact opnemen

Wil jij contact opnemen met de rijschool? Je kunt naar de site gaan om met hen contact op te zoeken. Je hebt een eigen tabje waar jij alles kan vinden. Je kunt voor de motor, scooter en de autorijlessen doen. Je hebt dus veel keuze uit wat je wilt gaan kiezen. Per voertuig is de prijs anders, want het leren van scooter rijden is wel makkelijker dan met hen rijden van een auto. Heb je het niet gevonden dan kan je het nog een keer aan hun vragen voor informatie.