Solido Wonen
Image default
Babykamer en kinderkamer

Luiertaart kopen

Weet je niet wat je kersverse ouders moet geven bij de geboorte van hun kindje? Wil je niet aankomen met een standaard cadeautje zoals een speen, knuffeltje of wat geld in een envelop? Dan kun je tegenwoordig ook een luiertaart kopen. Het klinkt misschien een beetje gek maar eigenlijk is het superhandig! Het woord zegt het misschien al maar een luiertaart is een taart die niet bestaat uit cake maar uit luiers. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Je hebt luier taarten met 1 laag maar het is gebruikelijker om een taart te kopen met meerdere lagen.

Waarom een luiertaart kopen?

Het woord klinkt dan misschien wel gek maar de kersverse ouders maak je hier super blij mee! Luiers zijn namelijk best duur. De meeste nieuwe ouders hebben al wel een voorraadje liggen maar hier ben je zo doorheen. Naast dat luiers prijzig zijn heb je vooral in de begin fase, wanneer ze snel groeien, ook nog verschillende maten nodig. De nieuwe ouders hebben naast luiers natuurlijk ook nog andere kosten die ze moeten maken dus zeker voor de portemonnee is dit een goed cadeau.

Zelf maken of kopen?

Je kan een luiertaart ook zelf maken. Het enige wat je nodig bent is een pak luiers en een basis voor je taart. Deze kun je knutselen van karton of stevig papier. Als je een basis hebt gemaakt in de vorm van een taart heb je eigenlijk de moeilijkste stap al doorlopen. Het enige wat je nu nog moet doen is de luiers aan de basis plakken en dan is je zelfgemaakte luiertaart klaar. Als je niet zo van knutselen houdt of als je geen tijd meer hebt dan kan je de luiertaart ook kopen. Dit kun je doen op verschillende websites die babyspullen verkopen of in de winkels gespecialiseerd in babyspullen.

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/luiertaart/