Solido Wonen
Image default
Woningen

Drie redenen waarom een tv-meubel een must-have is

Hangt jouw televisie aan de muur? Overweeg dan eens om een tv-meubel aan te schaffen. Naast dat dit een praktische plek is om de televisie op te zetten, biedt een tv-meubel nog drie andere voordelen!

Creëer opbergruimte

De ruimte onder een hangende televisie blijft vaak onbenut. Je wilt hier namelijk geen spullen stallen die erg in het oog springen (en afleiden van wat er op de televisie gebeurd). Een tv-meubel is een handige oplossing als je meer opbergruimte in huis wilt creëren. Een tv-meubel is vaak voorzien van kastjes en laden. Hier kun je je dvd-speler, gameconsole én een hoop andere spullen netjes in kwijt. Ook op het meubel zelf kun je een aantal spullen plaatsen zoals een lamp of plant.

Kabels netjes wegwerken

Het nadeel van een hangende televisie is dat je een manier moet vinden om de kabels netjes weg te werken. Anders vormt de televisie al gauw een rommelig geheel in je woon- of slaapkamer. Een tv-meubel is een praktische oplossing als je alle draden snel en eenvoudig wilt wegwerken. Rol de draden op en leg deze bijvoorbeeld achter het kastje of in één van de opbergruimtes. Eventueel plaats je in het kastje ook de router zodat deze uit het zicht staat.

Ideale plek voor accessoires

Een tv-meubel is dé plek om leuke accessoires op te plaatsen. Denk hierbij aan de eerder genoemde lamp en plant, maar ook aan bijvoorbeeld fotolijstjes, beeldjes en souvenirtjes. Daarnaast kun je in het meubel je boeken, DVD’s en games kwijt. Door je tv-meubel slim in te richten creëer je niet alleen ruimte in huis, maar ook meer sfeer en gezelligheid. Kies voor een tv-meubel die een mooi geheel vormt met je interieur en je zult jarenlang plezier hebben van deze onmisbare aankoop!